My Baby Dolls

Olivias sommarpicknick/avslut på förskolan Kantele

Idag hade Olivia sommarpicknick med vernissage och avslut på förskolan.
Jag packade med mig allt under vagnen i morse och sen ordnade jag med presentkortet till fröknarna. Jag och de andra föräldrarna vars ban ska börja skolan i höst gick ihop och gav lite blommor, kort och presentkort till min systers salong U-Zone för lite ompyssling.
Jag hämtade resten av järngänget från skolan och mötte Olivia på förskolegården.

Barnen sjöng och till sist fick alla blivande ”skolbarn” varsin diplom och blomma av fröknarna och jag kände bara att shit. Ska hon också växa upp? Min lilla solstråle, Olivia min godispåse. När hände det?


Vi hade picknick tillsammans med alla fröknar, barn och vuxna- riktigt mysigt avslut på den här tiden.
Fast Olivia inte har gått på förskola många gånger under den senaste halvåret så har dom ju alltid funnits där.
Jag kommer att sakna hennes fantastiska pedagoger, så omtänksamma och så fina med barnen. Dom är helt klart bäst. Tack för denna tid.

Vi hyllar det förflutna och tackar för de lärdomar och erfarenheter de gav, nu välkomnar vi framtiden och är redo för nya äventyr!

Älskar dig min godispåse!


Imorgon ska Olivia och hennes kompisar upp och hälsa på i skolan, de nya fröknarna, klasskamraterna och äta i skolan. Stor dag som ni förstår för en 5-åring! Så spännande. Så imorgon går hon sin sista dag på förskolan, sedan tar hon ett sommarlov fram till skolstart.
Syskonen får kämpa i några dagar till.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats