Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Och så var det dags!

Maj gaaad vad mycket bilder jag har samlat på mig i min bloggmapp. 😀
Jag får helt enkelt köra bildbomber för jag vill ha dessa bilderna på bloggen, dokumenterat, berättat och sparat för barnen. 🙂

När Nicole fyllde 10 år i förra veckan fick hon en glassmadrass av oss i present och den skulle hon prompt ta med sig till stranden häromdan. Och hon kämpade och bar på den i hettan hela vägen till stranden 😀


Är jag galen som går till stranden ensam med 8 barn- undrar många.
Nej. För det första går jag inte till stora ständer där det är proppat med folk och man ligger som packade sillar och det kryllar av människor i vattnet. Det skulle jag inte göra ensam med alla barnen.
Vi var i vår närstrand och jag sitter precis vid vattnet för att ha koll på dem som är i vattnet. Alla 8 barnen är inte i och badar samtidigt, oftast är det bara några och badar och de andra sitter vid vattenbrynet och leker eller på sina handdukar.

Såhär såg det ut när vi skulle gå 😀

Vagnen proppad med dricka, handdukar, muskler och lite gott.


Danilo & Jonathan hade cyklarna med sig och dom frågade om de kunde köra lite i förväg och de lovade att stanna där man kan parkera bilar. När vi kommer ner så ser vi det här……


Danilo fick köra lite fyrhjuling med Andres kompis som bor nära 😀 Ser ni hur stolt han är?


Min lilla trollunge! Älskar hennes lockar.

Jag badade också, första gången för i år. (hej badkruka på äldre dar)
Och även Isabelle som hade sin premiär- första doppet i sjön- ever!

Älskade lilla gos <3

Hon har solhatt- som hon jämt drar bort och slänger iväg. Nu hamnade den i vattnet så det var inte alls trevligt att ha på sig den sen….


Celina & Olivias baddräkter kommer från Geggmoja, sån härlig färg tycker jag 🙂

Älskar dessa sommardagar, gör ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Gud så fina bilder!!! Och har den där kroppen (din snygga kropp) verkligen fött 8barn! 🙈 ni är så fina allihopa ❤️❤️❤️❤️❤️ Du kan skatta dig lycklig som har fått så goa och friska barn 🙏🙏🙏 Må ni alltid ha kärleken och hälsan i behåll ❤️❤️

stats