My Baby Dolls

… Och så kom haren.

Påskharen hade varit hemma hos oss och lämnat påskägg som barnen letade efter på lördag morgon. Dom var så exalterade och lite rädda för påskharen så dom vågade knappt lägga sig kvällen innan. 😀
Men påskharen kom och ägg hittade lite här och där- ugnen, diskmaskinen, torktumlaren, byrån… mm. Jag tror att påskharen börjar få slut på idéer vart han ska lägga sina ägg, men han lyckades i år också.
Den här årstiden är jag lite avis på er som har en egen uteplats. Tänk vad mysigt att gömma påskäggen i sin egen trädgård. ♡
Jo, jag påskharen hade kunnat gömma äggen här ute i vår skog också, men näe. Inte samma sak. Det är ju inte våran skog. Vem som helst kan gå och hitta dom. Men en vacker dag så. (säger jag och klickar in mig på hemnet)

Våra barns påskägg var fyllda med godis. Det var våra ägg sen vi var små också. Jag kommer ihåg att mina vänner fick något plagg, leksak, pengar eller annat i sina ägg. Hur gör ni? Vad fick era barn i sina påskägg?

Jag & Natali pratade om det här när vi sågs och kom fram till att många barn får påskägg från sina mor och farföräldrar och andra släktingar, och då är det nog bäst att fylla ägg med något annat än just godis, det kan lätt bli för mycket annars 🙂
Men våra barn får bara ägg från oss, och då får den fyllas med överdrivet mycket godis! 😀

påskägg
Celinas påskägg var fylld med smörgåsrån, smoothies och en liten klubba 🙂

DSC00338
På kvällen hittade Olivia en superstor påskägg i vårt rum- kanon att bjuda vänner på för den kommer vi annars ha i flera veckor!

Vi dukade lite påskigt häromkvällen. 🙂

påsk (1)
En egen påskmust och en choklad anka som efterrätt ♡

påsk (2)påsk (6)påsk (12)
påsk (14)
Tidigare under dagen tog vi fram våran påsklåda. Vi brukar inte påskpynta så jätte mycket hemma. barnen har varsina kycklingar som står på köksbordet, en häxa att hänga upp, en påskigare duk- och så påskris med fjädrar. Thats it.

Happy Easter (4)Happy Easter (10)Happy Easter (9)Happy Easter (5)Happy Easter (7)Happy Easter (6)identiska tvillingar (15)Happy Easter (14)Happy Easter (13)Happy Easter (15)Happy Easter (3)Happy Easter (2)
Någon kände att hon behövde akut sömn. Jobbigt det här med påsk.

DSC00241

Idag ska vi måla en massa påskägg. 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Min 2åring fick ett LITET ägg med godis. Sonen på 10mån fick inget ägg, för liten för godis😊 De fick leksaker i varsitt ägg av morfar ( en liten choklad bit till 2åringen)

 2. Sandra

  Hos oss får barnen en gåva (leksak, kontanter eller vad de nu har önskat sig). Sen är det lite godis i ägget också, påskafton är ju ändå alltid en lördag… 🙂

  Tack för att du delar med dig av din vardag och fest! Kram

 3. Jen

  Mina barn är bara 6 mån samt 2 år. Dom har fått godis ägg från både oss och farföräldrarna (tror inte det finns något annat här i England där liksom hela ägget är av choklad). Blir lite för mycket godis för vår lilla 2 åring så därför sitter jag just och ”hjälper” henne lite :-))

 4. Jenny

  Har absolut inget med inlägget att göra egentligen, men jag snubblade över begreppet ”irländska tvillingar” häromdagen och kom att tänka på dina barn. För visst är både tvillingarna och Vanessa födda inom ett år? I så fall är de ”irländska trillingar” (om det nu finns något sånt), rätt coolt. 🙂

  För att inte tala om ”pseudotvillingar” (barn födda inom 1,5 år, som säkert några av dina också är).

  Som sagt, tänkte bara det kanske kunde vara lite rolig kuriosa om du inte kände till det redan. 🙂

  Glad påsk!

stats