My Baby Dolls

Nytt till barnrummet

Sooom jag vill boa!
Vi har lite projekt på gång som bromsar upp allt lite, men det hindrar inte mig från att planera för fullt.
Sitter och letar inspo lite här och lite där, skriver en lista (jag med mina listor) på vad jag önskar mig och försöker förverkliga mina drömmar lite pö om pö. I min mobil hittar man en massa inspirationsbilder i kamerarullen, fler än jag som tycker att det är superkul? Aaah, jag har hundratals tankar och ideér på hur jag vill ha det.

Sitter ni inne på nån superbra butik, antingen fysisk eller på nätet där man kan shoppa fina inredningsdetaljer till ett bra pris?

Titta på de här söta tavlorna från Vanimeli.
vanimeli.com
Jag har inte bestämt mig om vems väggar dom kommer att pryda, jag måste bestämma mig om rummen först, men jag tycker att dom är så söta.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats