Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Nytt hemma

|| I annonssamarbete med Desenio ||

Jag är så himla feg med att sätta upp saker på väggarna, jag vill liksom inte göra hål i onödan om det blir helt fel och dessutom har jag inte hittat något som jag har fastnat för heller, förrän jag hittade dessa posters från Desenio.

Ena väggen i vardagsrummet var så tråkigt, helt vitt och kalt, och då har vi ändå bott här i snart 2 år…
För det första fastnade jag för denna världskarta i guld (finns i 3 olika storlekar)
Jag tänker att guldiga toner funkar perfekt. Sen fick barnen hjälpa mig att välja mellan flera olika som jag hade fastnat för, även dem i guld toner 😉
Det blev några självklara val, Vanessa som äääälskar allt som har med guld och marmor att göra 😉

Ni hittar mina favoriter HÄR. <——-

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Visst har Desenio fina posters! Sååå mkt man skulle vilja ha! Vi har också världskartan och fjädern, båda i guld ovanför soffan i vardagsrummet! Fått så mycket beröm för dem. Tack för en fin blogg. Du verkar vara en sån fin och driftig mamma! 😊❤️Kram Christina

stats