Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

NY HEADER

Fixar lite med bloggen, först ut är en ny header– Olivia måste ju också vara med!
Är sugen på lite småfix också, men det får bli en annan gång, nu vill Olivia gosa och vi ska se på film.
 
Vad tyckte ni om min header? Blev den bra?
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin Thejas & Junie s mami

  Så fin 🙂 önska ja med kunde fixa header å så..
  Men den blev super fin 🙂 gott nytt år på Er.

 2. -Santsu-

  Tosi hyvät kuvat kaikista muruista!! Uus header on hyvä…
  Tottakai Oliviakin pitää päästä esille,ihana tytteli!!

 3. Hanna - Miltons mamma

  Jättefin och tydlig! men hur gör man? jag har en tråkig originalheader, vill också ha en speciell 😀

 4. Hanna

  De blev jättefint 🙂

  En annan fråga, när du nu denna gång använt salvan, höll sig tappen på samma längd hela tiden eller kortades den något? Är så rädd att de hänt nåt nästa gång jag ska in, inte förrän 31 jan har de hänt nåt då blir jag inlagd .. Så jag hoppas verkligen den kan kolla sig på samma längd.. Kram

 5. Hanna

  De blev jättefint 🙂

  En annan fråga, när du nu denna gång använt salvan, höll sig tappen på samma längd hela tiden eller kortades den något? Är så rädd att de hänt nåt nästa gång jag ska in, inte förrän 31 jan eftersom jag blir inlagd då.. Så jag hoppas verkligen den kan kolla sig på samma längd.. Kram

 6. Madeleine

  jättefin!
  Grattis till 6 år förlovade!
  vad roligt och bra med badkar. vi har bara dush.

  vi är hemma , firar nyår med vänner.
  ja skönt han är bättre.

  hoppas ni får en bra nyår! gott nytt år!

  kram från madde

 7. Angelica

  Åh vad fin header! Jag är ganska ny läsare här, gillar verkligen din blogg! Kul att läsa om din fina familj, också är ju din blogg så snygg också:)

 8. Liz

  Den blev jattefin! Jag vet inte om jag har tid att blogga imorgon, sa jag passar pa att redan nu onska dig och din fina familj ett gott slut och ett gott nytt ar! Stor kram!

 9. Tyglina

  Headern är jätte fin 🙂 Med alla dina skatter… Vill passa på att önska dig och dina nära och kära en riktigt härligt 2013… /Tyglina

 10. Joanna

  Hejsan,

  Jättefint blev det. Jag beundrar verkligen Dig. Har själv bara en 13 månaders tjej och det är inte lätt alla gånger. Hur lyckas Du med allt? Ha ett jättebra nytt år!!

 11. Therese , mamma till Evelina

  Jag vet egentligen inte hur jag hittade hit men tror de va genom en annan blogg! Jag fastnade direkt, du har då otroligt fina barn och jag beundrar att du verkar ha sån energi! 5 barn och då ung! Men jag har en fråga, jag har en tjej på 2 år och 5 månader.. Börjar bli sugen på ett syskon, men inte om jag vågar… Är då rädd art man kommer tycks om de olika mkt? Vill så mkt med är så rädd för särbehandling! Det är de värsta jag vet när folk särbehandlar och sånt! Sen är de svårt att göra saker som resa, Liseberg, djurparker, badhus? Är en mamma med barnasinnet och rätt tokig, massa energi och leker som ert barn själv med min tjej!

  Tack för en underbar blogg! Kram

 12. Kristiina

  Jätte fina bilder på dina fina barn. Älskar att läsa din blogg, du sprudlar av kärlek och glädje. Passar samtidigt på att önska dig och din fina familj Ett Riktigt Gott Nytt År!!! Kram!!

 13. Johanna

  Hej vilka fina barn du har,,,,har följt din blogg några mån men aldrig skrivit förut. Älskar att läsa om eran underbara familj. Själv väntar jag mitt femte barn. Har ått barn 06,07,09,10 alla grabbar utan 07 hon var en flicka som fick namnet ella. Hon dog tyvärr i min mage i v.39 men finna alltid med oss. Är så glad över mina grabbar…. Ville bara berätta lite om mig själv eftersom jag läer din blogg varje dag. Massor med kramar….

 14. Elin Thejas & Junie s mami

  Så fin 🙂 önska ja med kunde fixa header å så..
  Men den blev super fin 🙂 gott nytt år på Er.

 15. -Santsu-

  Tosi hyvät kuvat kaikista muruista!! Uus header on hyvä…
  Tottakai Oliviakin pitää päästä esille,ihana tytteli!!

 16. Hanna - Miltons mamma

  Jättefin och tydlig! men hur gör man? jag har en tråkig originalheader, vill också ha en speciell 😀

 17. Hanna

  De blev jättefint 🙂

  En annan fråga, när du nu denna gång använt salvan, höll sig tappen på samma längd hela tiden eller kortades den något? Är så rädd att de hänt nåt nästa gång jag ska in, inte förrän 31 jan har de hänt nåt då blir jag inlagd .. Så jag hoppas verkligen den kan kolla sig på samma längd.. Kram

 18. Hanna

  De blev jättefint 🙂

  En annan fråga, när du nu denna gång använt salvan, höll sig tappen på samma längd hela tiden eller kortades den något? Är så rädd att de hänt nåt nästa gång jag ska in, inte förrän 31 jan eftersom jag blir inlagd då.. Så jag hoppas verkligen den kan kolla sig på samma längd.. Kram

 19. Madeleine

  jättefin!
  Grattis till 6 år förlovade!
  vad roligt och bra med badkar. vi har bara dush.

  vi är hemma , firar nyår med vänner.
  ja skönt han är bättre.

  hoppas ni får en bra nyår! gott nytt år!

  kram från madde

 20. Angelica

  Åh vad fin header! Jag är ganska ny läsare här, gillar verkligen din blogg! Kul att läsa om din fina familj, också är ju din blogg så snygg också:)

 21. Liz

  Den blev jattefin! Jag vet inte om jag har tid att blogga imorgon, sa jag passar pa att redan nu onska dig och din fina familj ett gott slut och ett gott nytt ar! Stor kram!

 22. Tyglina

  Headern är jätte fin 🙂 Med alla dina skatter… Vill passa på att önska dig och dina nära och kära en riktigt härligt 2013… /Tyglina

 23. Joanna

  Hejsan,

  Jättefint blev det. Jag beundrar verkligen Dig. Har själv bara en 13 månaders tjej och det är inte lätt alla gånger. Hur lyckas Du med allt? Ha ett jättebra nytt år!!

 24. Therese , mamma till Evelina

  Jag vet egentligen inte hur jag hittade hit men tror de va genom en annan blogg! Jag fastnade direkt, du har då otroligt fina barn och jag beundrar att du verkar ha sån energi! 5 barn och då ung! Men jag har en fråga, jag har en tjej på 2 år och 5 månader.. Börjar bli sugen på ett syskon, men inte om jag vågar… Är då rädd art man kommer tycks om de olika mkt? Vill så mkt med är så rädd för särbehandling! Det är de värsta jag vet när folk särbehandlar och sånt! Sen är de svårt att göra saker som resa, Liseberg, djurparker, badhus? Är en mamma med barnasinnet och rätt tokig, massa energi och leker som ert barn själv med min tjej!

  Tack för en underbar blogg! Kram

 25. Kristiina

  Jätte fina bilder på dina fina barn. Älskar att läsa din blogg, du sprudlar av kärlek och glädje. Passar samtidigt på att önska dig och din fina familj Ett Riktigt Gott Nytt År!!! Kram!!

 26. Johanna

  Hej vilka fina barn du har,,,,har följt din blogg några mån men aldrig skrivit förut. Älskar att läsa om eran underbara familj. Själv väntar jag mitt femte barn. Har ått barn 06,07,09,10 alla grabbar utan 07 hon var en flicka som fick namnet ella. Hon dog tyvärr i min mage i v.39 men finna alltid med oss. Är så glad över mina grabbar…. Ville bara berätta lite om mig själv eftersom jag läer din blogg varje dag. Massor med kramar….

stats