Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

NU GICK VATTNET!!!

KLOCKAN ÄR CA. 6 På MORGONEN OCH JAG VAKNADE AV ATT GRANNEN SNARKADE, TYP 10 GåNGER VäRRE äN VAD ANDRES BRUKAR GöRA. JAG SATTE FAKTISKT FINGARNA I öRONEN FöR ATT KUNNA SOMNA OM…. (haha…) MEN Då KäNDE JAG NåNTING RINNA NäR JAG LåG HäR I SäNGEN. “OH NEJ, DET ÄR VÄL INTE VATTNET?!” hann jag tänka, OCH STäLLDE MIG UPP FöR ATT Gå På TOAN… JODå. VATTNET. SHIT. DET VAR BARA ATT RINGA På LäKAREN OCH ANDRES SOM I SIN TUR RINGDE MIN MAMMA. (Hon ska vara med tjejerna) NU äR MIN STöRSTA TANKE- JAG HANN INTE Få DET SISTA SPRUTAN KORTISON På SKINKAN SOM HADE BEHöVTS! MEN NU HAR JAG ORDENTLIGA VäRKAR REDAN, Så DET LäR INTE DRöJA LäNGE INNAN BEBISARNA äR HäR! AJAJAJAJ, NU BöRJAR DET KäNNAS… SKA NOG SLUTA NU… JAG SKA FöRFLYTTAS TILL FöRLOSSNINGS SALEN NU……. HERREGUD VAD JAG äR NERVöS! DET äR JU ALLDELES FöR TIDIGT!!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats