My Baby Dolls

NICOLES FÖDELSEDAG!

Som sagt så var det Nicoles födelsedag idag!
Vår lilla docka har blivit 2 år redan!
Dagen började med att hon kom till vår säng på morgonen, där vi alla sov vidare en liten stund innan vi gick upp. Vi sjöng för henne så fort hon kom till vårt rum, men hon fattade inte att det är HENNES födelsedag, för hon ville sjunga ”Ja må hon leva” till Puua varje gång vi sa Nicole..
Andres åkte och köpte presentpapper, och jag slog in alla presenter som vi inte hann med igår.
Sen var det dags för tjejerna att komma ner till vår säng och där fick både Nicole OCH Vanessa öppna sina presenter. Det var fortfarande roligare med presentpappret och själva öppnandet istället för presenterna.
Iaf paket där det fanns kläder i…
Båda fick sommarkläder, Nicole fick en stor mjukis Ior och Vanessa fick en stor mjukis Mimmi, och båda fick varsin docka också. Nicoles docka är jätte häftig, den heter EMMA och kan sjunga 24 olika låtar och kan  76 olika fraser, det kommer ljud när den dricker ut sin nappflaska och den rapar efter maten. Den skrattar, snarkar, gråter. Jätte häftigt! Vanessas docka kan man bada med, det gillar hon!

Just nu ligger dom båda och sover med sina nya dockor. Våra små Prinsessor!
Nukke öppnar presenter

Nicole har fått en ny docka! 

Vanessas Mimmi är större än vad hon själv är!

Jonathan & Danilo fick också några kläder i present
(roligt när någon anna fyller, så får man själv presenter också??)

Dags att ta och bada lill syrran….

Mummu & Puua kom förbi och lämnade en fin present till Nukke, men det fattades en del i dockvagnen, så dom tog tillbaka den och ska byta den, stackarna… Den var iaf jätte fin!
Sen var det dags att sjunga och få blåsa ut ljusen!!  Vi sjöng för henne, och hon blev lite generad… Men sen sjöng hon med hon också! Hon har ju gått runt och sjungit ”Ja må hon leva” i ett år nu… ÄNTLIGEN sjunger alla för just HENNE
Pappa Andres fick hjälpa henne att blåsa ut ljusen…

2 Ljus på tårtan för Nicole!  

Vanessa väntar på att få tårta!

Fika gänget

Efter fikat var det dags för Andres att åka till Solvalla med Abuelo, Patrik & Patti.
Mummu & Puua stannade ett tag, Puua lekte med tjejerna medans Mummu hjälpte mig att byta lakan i tjejernas rum. Dom har ju ”non-spill” nappflaskor, men deras lakan får ändå alltid välling fläckar… Dom gillar att ta tag i själva nappen och trycka, så det är klart att det kommer ut då… Jag funderar på om jag ska låta dem dricka vällingen här på soffan istället innan läggdags, för det är inte så kul att byta lakan var och varannan dag… har ju lite andra saker som ska göras också??
Men TUSEN TACK mamma för hjälpen! Och Puua också för den delen.
Efter att dem hade gått hem så lekejerna lite. Jag tänkte gå ut och gunga, men det regnade. Vanessa var grinig idag för hon håller på att få tänder och Nicole var bara allmänt trotsig. Vad är det som gör att det är så kul att göra precis tvärtom än vad man säger till henne? Det blev världens liv på henne när jag skulle lägga dem. Till slut somnade hon i vår säng, så att Bessa fick sova i lugn och ro. Sen vaknade båda och var på strålande humör… Zzz…. Det blev mat och lek, och sen satt vi på balkongen och lekte lite, och Mummu kom förbi en snabbis och vi tittade på videofilmen när Nicole fyllde 1 år. Tänk vad allt har gått fort sen dess! Då var hon en liten knubbis som precis lärde sig att gå, jag hade Bessa i magen, och nu- ett år senare är hon en riktig busfrö med 3 (!!!) små syskon…! Undrar vad som är nytt om ytterligare 1 år?

När Andres kom hem var jag helt slut. Har känt att jag börjar bli sjuk, och idag har det varit lite värre… Ont i hela kroppen, huvudet värker… Kan det inte bara slå ut så jag blir av med skiten snabbt? Nu har det kännts såhär i flera dagar utan att det har slagit ut… Har bara varit frusen och allmänt hängig. Usch..

Patrik & Patricia kom också förbi och lämnade presenter till tjejerna.
Nicole fick en jätte söt ponny som man kan mata och som sjunger och Vanessa fick en Hello Kitty lära-gå stol, och båda fick Helly Kitty små handdukar. TUSEN TACK!!!

 Nicole gosar med sin lillebror Danilo inann läggdags
Danilo med pappa

Jag ska lägga mig och vila på soffan ett tag nu, innan jag kryper ner i sängs… Det var så mycket jag tänkte hinna med att göra nu när tjejerna sover, men jag hann inte ens med hälften… Jag skjuter upp det tills imorn..
Men jag fick iväg bilderna till brudparet.
Hoppas att dessa kom fram?

TACK SÅ HJÄRTLIGT FÖR ALL UPPVAKTNING PÅ NICOLES FÖDELSEDAG!
(Och ni som själng för henne- Hon belv sååå glad!)
TACK, TACK TACK!
Det uppskattades! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monica

    Hej! Vi pratade på familjeliv förut (Ida04Emma06Thea09) och jag är ser ju att pojkarna växer men är ändå nyfiken på hur mycket dom väger? och hur många ml dom äter per mål mat? Tycker för överigt det är jätte kul att läsa din blogg =)

  2. Monica

    Hej! Vi pratade på familjeliv förut (Ida04Emma06Thea09) och jag är ser ju att pojkarna växer men är ändå nyfiken på hur mycket dom väger? och hur många ml dom äter per mål mat? Tycker för överigt det är jätte kul att läsa din blogg =)

stats