My Baby Dolls

Nicole 13 år!

Igår fyllde min förstfödda 13 år.

TRETTON år. Min första tonåring. Jag tänkte skriva mer om mina känslor och tankar kring detta, för jag känner mig så himla blödig och… ödmjukt tacksam för henne. För alla barnen. Sen att tiden bara rinner ifrån mig, och maktlösheten att jag inte kan stoppa den, inte ens för en endaste liten stund. Hur hon växer framför ögonen på mig och känslan av stolthet, blandat med lite panik att hon sakta börjar frigöra sig.

Jag veeet- helt natirligt och superviktigt, men hon är mitt första barn, så allt med henne är först för mig. Jag kan inte förklara mig bättre än att dela detta brev som jag skrev till henne förra året.

Ni hittar brevet HÄR.

Pga. pandemin hade vi inte det där stora släkt/vänner kalasen som vi brukar ha, utan mina föräldrar kom och min syster med familj (hon är även Nicoles Gudmor) Min svägerska med barn kom förbi en snabbis också ?

På kvällen innan gjorde vi tårtor. Vanessa fick hjälpa till att göra ena och Nicole den andra. Omg vad vi (mest dom) skrattade. Ni vet dessa härliga skrattattacker?

På födelsedagsmorgon ”smög” syskonen ner och vi stökade lite i köket för att sen gå upp till hennes rum där hon ”sov” med skönsång och ballonger och så fick hon blåsa ut ljus ?

Jag har fått en hel del nya läsare här inne och då även frågan varför vi sjunger på ”ja må du leva” på 4 olika språk-

På svenska- för att vi bor i Sverige och det är vårt gemensamma språk. På finska för att jag är finne, på spanska för att Andres är från Uruguay och det är hans hemspråk och på engelska för att… ja, det var något Puua startade med sitt kassa engelska ?Sen dess är det standard.

Nicole öppnade sina paket och blev såå glad??❤️

Sedan fixade vi iordning för kalas. Partyland är butiken att gå till när man firar något, stort som smått. Oavsett hur stora kalas vi har så vill vi alltid göra det speciellt och minnesvärt?

Såklart- den obligatoriska syskonbilden ?

Sen vill jag och Nicole även tack er ALLA för alla grattis hälsningar❤️Här på bloggen, instagram, sms och samtal- TACK! Vi uppskattar det mer än ni tror.

Nukke- Hyvää syntymäpäivää. Rakastan sua yli merien, yli vuorten, kohti kuuhun, tähtiin ja takaisin.❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats