Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

MVC svar och världens bästa start!

Idag stod ett besök på MVC på schemat. Blodtryck var bra, järnvärdet lite sämre då jag glömt att köpa nya på 3 dar… Blodsockret var inte bra, men hon trodde att det berodde på att jag precis kräkts upp frukosten.
Fick lyssna på bebisens hjärta och det är så lugnande varje gång. Love it. Hon låg med huvudet nedåt men fortfarande rörligt så hon kan fortfarande få för sig att snurra runt.

Jag ställde mina 2 frågor till min nya barnmorska… ni vet som jag skrev om i mitt förra inlägg. 

Blåa läppar- Hade hon ingen aning om.

Att något trycker ut ur fiffin- Hade hon heller ingen aning om.

Som tur är känner jag en barnmorska, hon som förlöste min förstfödda Nicole läste mitt blogginlägg igår och berättade vad det troligtvis är. Ni som också var nyfikna så beror blåa läppar på sämre syresättning i blodet. Hjärtat får jobba extra hårt nu i slutet på graviditeten pga den ökade blodmängden, vilket också gör att du kan känna dig flåsig och trött.

Det jag känner i underlivet är troligen livmodertappen som trycks nedåt av den ökade vikten i livmoder, bebis alltså plus fostervatten. Eftersom jag är flerföderska kan det vara lite svagare bäckenbottenmuskler och därmed lite lätt framfall som jag känner av. 

Så. Nu vet jag det! 👍🏼 Inget farligt iaf. Blir bäckenbotten övningar nu 😅

Anyways- Jag fick den bästa starten på den här dagen som man bara kan få. 
Jag vände mig om i sängen, Celina låg, som vanligt där tätt intill mig, tittade på mig med ett leende, smekte min kind och sa:
“Jag älskar dig mamma.”

Alltså! 😍 Bara sådär. Mitt hjärta smälte, hon gjorde verkligen hela min dag.🙏🏼❤️ Jag älskar dig mer än livet själv Celina.


Nu ska jag ta mig ett varmt bad och åtminstone försöka komma i sängs lite tidigare. Imorgon står 2 utvecklingssamtal i skolan på schemat. 🙌🏼

Natti natti!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Kan inte du berätta hur du gör med nätterna med flera barn? Hur du orkar? Hur ni sover? Och om bebis brukar väcka de andra barnen? Väntar mitt andra nu o min tre åring är mörkrädd just nu o vägrar sova ensam i sitt rum ☺️ Får alltid så bra tips av dig!!

  2. Cissi :)

    Den känslan att nåt trycks ut.. Jag fick så under 3e graviditeten. Jättejobbigt att sitta på huk, lyfta saker eller rent av hosta, usch! Med 4an blev det ännu värre. Riktigt obehagligt. Inga fler graviditeter för mig nu 😉 Ett under att ni som bär på samt föder närmare 10(eller fler)barn klarar av det. Era kroppar alltså! ☺️

stats