My Baby Dolls

Mulle Meck parken

Mulle Meck Park Solna (17)
Söndagen bjöd på så underbart väder att vi packade oss in i bilen med lite picknick utan att veta exakt vart vi skulle hamna. Vi ville göra någon mysig utomhus aktivitet. Sen så kom vi på att några av er har tipsat mig om Mulle Meck parken i Solna, så det fick det bli!
Det fanns så mycket skoj för barnen att utforska, kul att besöka nya parker emellanåt.
Celina tycker att det är superskoj med ruchkanor så vi fick bära med oss henne från denna raket ett antal gånger 😉
Skickar ut lite bilder så får ni se hur det såg ut där:

Mulle Meck Park Solna (16)Mulle Meck Park Solna (15)Mulle Meck Park Solna (14)Mulle Meck Park Solna (13)Mulle Meck Park Solna (11)Mulle Meck Park Solna (12)Mulle Meck Park Solna (10)Mulle Meck Park Solna (9)
Jag och min lilla pussgurka i härliga vårsolen <3Mulle Meck Park Solna (8)Mulle Meck Park Solna (7)Mulle Meck Park Solna (6)Mulle Meck Park Solna (5)
Den här linbanan var poppis, men kön var ganska lång… det är nackdelen med en populär park och fint väder = mycket folk.
Mulle Meck Park Solna (4)
Man märker att jag behöver köpa ett nytt skal till min mobil, den viker sig lite precis vid kameralinsen och skymmer lite.Mulle Meck Park Solna (3)Mulle Meck Park Solna (2)Mulle Meck Park Solna (1)
En härlig dag, men skenet kan bedra. Förstår att många blir sjuka såhär års. Så fort solen kikar fram tror man att det är vår och varmt och folk börjar klä av sig för tidigt. Jag tyckte att det var jätte kallt!
Så svårt med den här årstiden tycker jag.

Idag plockade jag faktiskt bort barnens tjockare vintermössor, vantar och halsdukar. Overoller också.
Jag tänkte att barnen får köra med skalbyxa och vinterjacka en stund nu innan det är dags för vårjackan. Precis när jag hade fyllt 2 svarta sopsäckar med vinterplagg så tittar jag ut och så snöar det. Shoot me.
Jag måste ner till förrådet med dessa säckar och ta med mig vårkartongen upp. Jag har för mig att jag har skalbyxor till flera av barnen däri.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Det är verkligen en jätterolig park, när barnen var mindre och vi var och hälsade på i Stockholm var det ett givet utflyktsmål varje gång:)

stats