My Baby Dolls

Mulen måndag

Halloj där ute!
Hur mår ni allihopa?
 
Idag vaknade vi till ett regnigt Haninge. Fast det behövdes, det har inte regnat på länge och luften har varit så kvavt. Det är det dock fortfarande, jag har dörrar och fönster öppna men det vädrar inte alls.
 
Efter bad, frukost och plock så åkte jag till Handen C med barnen. Gick hur bra som helst att åka buss med alla 5 barnen själv, inga problem eller konstigheter. Vi gick in på H&M där Bessa (<—Vanessa) hittade ett par rosa skor som hon prompt bara skulle ha. Hon bad mig så snällt och var så kär i dem, så hon fick köpa dem.
 
Vi gick till lekhörnan också där barnen lekte en stund innan det var lunchdags. Vi lyxade till det och åt på McDonalds idag. Så himla skönt att slippa laga lunch.
 
Nu sover Olivia och jag har satt på en film till resten av ligan. Vanessa är inne på sitt rum och bråkar och skriker för kung och fosterland, den där temperamenten som hon har, cheezuz alltså! Måste ju bara vara från sin pappas sida, sydamerikansk temperament, watch out. Hon är arg att hon får vara inne på rummet, men hon har bråkat här och sagt fula ord och struntat i sina varningar.
 
I helgen var vi på syrrans landställe igen i Trosa, hon själv var inte där förutom en snabb vända på lördagen och plockade bär från buskarna. Det kändes så tomt utan henne där, saknade dig syrran. Tack för att vi fick åka dit ändå.
Love you 
 
Vi hade det jätte bra därborta. Vädret var superbra, det var så varmt och skönt.
Vi hade med oss brorsans dotter Emma hela helgen också, barnen leker jämt så fint ihop.
 
Jag tog visst bara en enda bild på fredagen när vi kom dit, fast det kan bero på att vi kom fram så sent. Andres bromsar på bilen gick sönder så vi satt på verkstan ett bra tag för att få det fixat. Men det var skönt att vi fick det fixat, annars hade vi inte kunnat åka nånstans.
 
Puua och Mummu hade köpt en husvagn som togs dit samma dag som vi kom. Där sov Puua med grabbarna, Mummu, Emma, Nicole & Vanessa sov i huvudstugan- så det blev bara jag Andres & Snuttis på våran stuga. 
Det såg ut att bli det andra kvällen också, men när det var läggdags kom Bessa ut till oss med sin ”sopsäck”(=sovsäck) och sa att hon mådde jätte illa.
 
På lärdagsmorgonen fick Mummu & tjejligan en härlig väckning. Haha, det tyckte vi iaf!
Jag satte lilla Olivia utanför deras dörr där hon började ”sjunga” mes in whiskey röst. Jag lovar, den där rösten knäker!
jag tror att jag har det inspelat på min mobil, ska leta fram den så får ni höra vad jag menar.
 
Vädderpinnen var inte så glad på morgonkvisten
 
Som jag skrev förut så fixade Andres & Puua (=morfar, alltså min pappa) vattenledningen till syrrans tomt så att man slipper hämta från pumpen varje gång.
”Pappa ligger i hålet igen!” sa Nukke när hon såg pappan sin ligga och fixa rören.
Dom fixade det, och då kunde vi passa på att fylla poolarna med vatten. Iiiiskallt källvatten.
 
Vi var nere till stranden 2 vändor på lördagen, det var så kvavt ute så vi behövde svalka av oss allihopa.
 
T om Mummu & Andres badade- för första gången för i år!! Wohoo! 
Vi hoppade ner från hopptornet, och fångade även Mummu när hon hoppade 🙂
 
Jag, Nicole & Emma
 
Här kommer ett gäng blandade bilder därifrån:
 
 
Fortsättningen följer, nu ska jag fixa lite mellis!
 
Har ni haft en bra helg?
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jannike

  Jag har läst din blogg ett tag, och jag måste säga att du skriver så bra och roligt. Att följa din vardag är riktigt underhållande. Vi fick barn med en månads mellanrum ungefär. Jag är lite nyfiken i hur du och din man träffades? och från det jag läst så får du inte tala om hans familj?

 2. Ann-Sofie

  Åh vilka fina bilder, ni ser ut att ha haft det härligt!! En sommarstuga vore inte helt fel *drömmer om en*! 🙂

 3. Jannike

  Jag har läst din blogg ett tag, och jag måste säga att du skriver så bra och roligt. Att följa din vardag är riktigt underhållande. Vi fick barn med en månads mellanrum ungefär. Jag är lite nyfiken i hur du och din man träffades? och från det jag läst så får du inte tala om hans familj?

 4. Ann-Sofie

  Åh vilka fina bilder, ni ser ut att ha haft det härligt!! En sommarstuga vore inte helt fel *drömmer om en*! 🙂

stats