Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Möttes av kaos

Imorse strax efter 5 vaknade vi till av världens ösregn.
Jag & Andres öppnade dörren och tittade ut, har aldrig sett mer regn komma än då, och ljudet då. Olivia vaknade hon också, hon ville sova på soffan i allrummet på övervåningen och det smattrar som bara den.
Jag lyckades somna om bara för att väckas av mobillarmet direkt efter (kändes det iaf)

Jag har fixat och donat på nedervåningen, plockat, städat, dammsugit, tvättat kläder, vikt och sorterat i lådor. Klippte Kevins hår också och så följde jag efter småttisarna till övervåningen. Och möttes av…… K A O S.
Nästan så att jag ville börja grina. Haha.
Nicole, Vanessa och twinsen har börjat låsa sina rumsdörrar för att ha sina saker ifred medans dom är i skolan, men jag vet inte om dom glömde i morse eller om Celina & Kevin fifflat upp dörren, men nu var det öppet och kaos i varenda rum. Överallt.
Jag tänkte bara “NÄE. Jag tänker inte vara med.”
Jag strejkar. Ni får städa hela övervåningen själv. Jag använde det sista energi jag hade för att göra fint där nere och jag är helt slut. Jag och Isabelle dras fortfarande med förkylning och näsan rinner och huvudet känns tungt. Meeeen känner jag mig rätt så kommer kaoset störa mig för mycket att jag ger upp och börjar plocka ändå… Jag menar, har ni sett hur K & C städar…..? 😀 Bara det inte ligger på golvet så är det städat är deras motto.

Isabelle sitter i mitt knä nu och försöker skriva en hälsning till er, hon är en tröttmössa idag. Strax gör jag lunch och sen blir det vila.

Såhär ser det ut i varenda rum här uppe….

Vad var det det hette nu igen? När du vänder ryggen till…..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jasmin

  Jag förstår dig helt! Jag levde i likadan ”ordnat kaos” flera år innan jag insåg att det behövde inte vara så. Samlade ihop barnen och gav varje en låda (lagom liten) och bad de plocka deras favoriter. Resten åkte vi väg med till second hand. Dock ett tips; förbered barnen långt innan på detta förklarade att överflödet av leksaker gör barnen och oss vuxna stressade, samt att de hinner inte leka med allt ändå på en och samma gång. Vi pratade om sortering, testade först på kläderna (det är svårare att börja ,ed leksakerna först), visade bilder på andra som hade mindre leksaker i barnrummen, kom överens om ”ersättare” dvs mappar sorterade efter åldersgrupper där det finns olika listor på lekar och aktiviteter som man kan bläddra igenom och välja när man är uttråkad.

  Det kallas för ”busy bags” på engelska!
  Kräver dock planering av en vuxen och material tillgång för varje aktivitet!

  Lycka till!

 2. Lisa från Skåne

  Ordspråket “när katten är borta dansar råttorna på bordet” kanske jan stämma. här. Dem är snabba dom små liven.

stats