My Baby Dolls

Morsdag och blandat

3 dagar kvar, sedan drar vi! Iik!

Detta är vad jag behöver få gjort innan dess:

Eller ja, bara torsdag och fredag kvar att ordna allt, vi åker mot Arlanda natten mot lördag. OM barnen klarar av covid -testet vill säga. Har sådan ångest över det. Men inget att göra åt. Det kommer att gå superbra, visst?

Så imorgon måste jag verkligen ta tag i saker. Vill inte lämna allt till sista dagen.

Jag har varit krasslig de senaste dagarna och helt energilös. Idag är det mycket bättre.

Vi var på besök i skolan där Vanessa och Olivia ska börja i höst. (samma skola som Nicole går i nu) Dom var så ivriga inför besöket, vilket jag förstår, så mycket nytt. Våra andra barn står också i kö dit men bara Olivia & Vaness har fått plats nu inför höstterminen.

Lite random bilder från kamerarullen:

Finland vann Hockey-VM!

I söndags firade vi morsdag❤️ Vi gick till Mummu och firade, tog några bilder och skrattade åt Puua som spelade linslus i bakgrunden ?

Min älskade mamma. Jag är så glad oxh tacksam att ha just dig och ännu lyckligare att mina barn får ha dig som Mummu. Världens bästa??❤️❤️

Tack för allt du är, och allt du gjort för mig oxh gör för oss❤️ Du är min bästa vän och jag älskar dig så mycket!

Sen vill jag tacka mina barn också, dom som gjorde MIG till mamma och därmed gjorde det möjligt för även mig att få fira denna speciella dag. Det var inte så självklart att jag skulle få äran att bli det jag alltid trott att jag var ämnad för att vara- en mamma.

Ni som har följt mig vet att vägen mot barn har varit svår. Jag var ofrivviligt barnlös och det tog 2 1/2 år innan plusset på stickan skulle vara där för att stanna. Så tack. Det är det bösta och största som någonsin hänt mig och jag älskar det mest av allt.

Lite gott och blandat ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Z

  Hej och grattis till graviditeten! Väntar också bebis beräknad runt samma tid som du! Undrar hur du/ni tänker kring RS i och med att bebis kommer under vinterperioden? Har ni tänkt något på hur ni ska göra med de stora barnen? Vi har ett barn som precis börjat skolan som bor hos oss varannan vecka och där kan man ju inte hålla barnet hemma pga skolplikten. Men är så nervös att bebis ska smittas av RS och risken är ju stor att smittan kommer hem via storasyskon… hur går era tankar kring detta?

 2. Susanne

  Hur gör du för att inte känns så mkt oro över alla dina barn samt hur hanterar du känslan av att inte räcka till när flera tex vill sitta i din famn samtidigt och dylikt? Mvh

 3. Mumintrollet

  Lustiga drömmar man har. Drömde att jag passade dina barn, och skulle grädda massor med pannkakor. Kevin, den lille filuren var så klok när han sa: jag vill inte flyga, för då blir det smutsigt på jorden!

 4. Linda

  Hej, Spanien har nyligen tagit bort krav på vaccin/neg covidtest!:) Slipper man den stressen iaf:D
  Med vänlig hälsning,
  Linda

 5. Skolkurator

  Nyfiken fråga, ingen kritik
  Varför vaccinerade ni inte (de barn som har åldern inne) mot Covid? Då hade ni ju sluppit testen nu.(förutom de andra aspekterna på vaccin).

stats