Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Mellandagarna


_DSC0191
Vi har lite slappardagar här hemma, precis som mellandagarna brukar vara.
Barnen leker med sina presenter och vi bara är.
Hade lite planer för idag men det blev inte av…

_DSC0192_DSC0205twinboys
Jag fick en ny kamera i julklapp som jag försöker förstå mig på, därför kan bilderna vara lite… med blandade inställningar 😉 Men i slutändan blir det jätte bra tror jag, jag måste bara pilla mer på den och testa mig fram 😀

_DSC0339_DSC0222
Dessa bilder är inte tagna med nya kameran dock 🙂
Lite kvällsmys med glassbuffé 🙂IMG_3899
IMG_3901IMG_3906Bara 4 dagar kvar av detta år !
Jag är inte alls beredd på ett nytt år.. Jag tänker mig att ett nytt år är en ny, fräsch början och man ska in i det nya året med en positiv attityd och ett öppet hjärta och glatt humör tillsammans med nära och kära.
Allt ska vara bra vid det nya året och tyvärr känns det inte så bra just nu. 🙁

Anyways. Andres jobbar. Det börjar bli mörkt ute nu, och jag som tänkte hinna dra med barnen ut för lite friskt luft. Fast det blåser storm. För min del hade jag bar velat lägga mig på soffan och vila en stund, men det går ju inte. Ut och leka och få lite friskt luft och samla energi därifrån istället.

Ha en fin dag 🙂
Kram!
IMG_4586

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena H

  Blir så orolig när du verkar må dåligt eller när något verkar vara fel. Hur är det fatt Satu? Önskar än en gång att jag bodde närmare så kunde jag ta med barnen ut så du fick vila/sova eller bara ha en stund för dig själv. Stor kram från Järvsö(Söderhamn)

 2. mamma till 9

  Jag blir alltid så orolig när nån skriver att de inte har det bra. Jag tänker ut en massa olika saker som kan vara orsaken. Helt i onödan, jag vet, men svårt att styra tankarna ibland. Hoppas i alla fall att det inte är något allvarligt och att ni får ett riktigt gott nytt år!

 3. Jessica

  Åh måste bara säga stort tack för detta året!! Är en trogen varje dag läsare sen lilla Celina låg i magen, hur länge kan det vara!? Helt otroligt vad fort tiden går.. Du är helt enkelt en del av min vardag, sjukt va? För varandra helt okända men du har tagit mitt hjärta med ström. Jag mår bra av din blogg, jag älskar din blogg! Jag älskar din personlighet, dina värderingar, ditt sätt att utrycka dig m.m. m.m.. Du kan få mig att både skratta och gråta, men framförallt inspirerar du! Jag tror att den främsta anledningen till att jag har fastnat för din blogg är för att den känns så genuin. Du visar inte den perfekta fasaden utåt som ingen människa egentligen har. Du beskriver vardagen på ett sätt som fångar. Nämnde jag att du inspirerar? Oh ja, du får mig att orka mer i min egna vardag. Att ta tag i saker, och att längta efter en familj. Du är helt enkelt en förebild!!
  Varma och kärleksfulla hälsningar en 27 årig halv finne från djupaste skogarna i Småland till hela underbara familjen. Ändra aldrig vilka ni är!

stats