My Baby Dolls

Melanie tar sig fram!

Det började lite igår, hon tog sig fram genom att åka eller hasa sig fram och så idag mer och mer! Så nöjd över sig själv stt hon behärskar och förstår att hon verkligen kan ta sig fram!

Så spännande tid med henne nu, det händer så mycket roliga saker och utvecklingsr hela tiden. Jag lär ju ångra att jag var såhär glad att hon tar sig fram när hon verkligen är överallt och ingenstans och drar i saker 😅

Men just nu är det superkul att se henne utvecklas och lära sig så mycket nytt. Hela familjen stod omkring henne och applåderade och givetvis tyckte hon att det var superkul att få den uppmärksamheten 😄

På morgonen skickade jag genast videobevis på detta stora framsteg till Mummu & Puua, farbror Oscar och Abuela (farmor på spanska) 🥳

Idag hämtade Mummu & Puua alla barnen från skolan då jag kände mig lite orolig över sammandragningarna jag har haft.

När Bebo (Isabelle) fick höra att Puua kommer så ringde hon honom och påminde honom om att ta med sig korv 😄

När dom kom så mötte Bebo dom ute, Puua trodde att han skulle få en bamsekram men istället sprang hon bara dit för att försäkra sig om att hon har korven i säkert förvar.😅

Korven gick på ett naffs, men vi fikade på munkar och kanelbullarna som vi bakade igår också.

Nu sover alla barnen och jag ska ta mig ett varmt bad 🤍

P.S Vid vilken ålder lärde sig era små att ta sig fram? Och på vilket sätt? Jag med mitt kycklinghjärna minns inte alls vid vilken månad våra lärde sig, tur att jag har bloggen att se tillbaka på🙈😅❤️ Min kusin lärde sig att GÅ när han var 7 månader, som Melanie nu. Helt obegripligt, tänk om en så liten gick runt här😂😍😍❤️

Jag minns att Vanessa tog sig fram genom att hoppa på rumpan 😂

Kram/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Emilia var oxå en rumphasare, alex vägrade krypa och ställde sig upp vid 8 1/2 månad och gick istället 😅

 2. Sally

  Alltså du är ju en supermamma i mina ögon, ni verkar ha så fint hemma och så fina barn ni har. Min flicka började krypa när hon var 6 månader och tog sina första steg när hon var 8 mån, så vi köpte en skumgummihjälm till henne. 🙈 är ju som att dom inte riktigt är redo för det då. ☺️😅När hon var 10 mån har vi en film där hon står och dansar. 😅🤣
  Sonen började krypa vi 8 mån och tog sina första steg vid 10 mån, men gick vid 11 mån.
  Tack för att vi får ta del av din vardag Satu! 💕

 3. Ameena

  Var kommer din man ursprungligen från? (Min man är också spansk och det är bara därför jag frågar, roligt om dom kanske är från samma spansktalande land).

 4. Maria

  Strax efter 6 månader tog de sig fram mina två den ena kröp och den andra hasade på rumpan. Ena gick vid 11 mån den andra strax efter 10… genetiskt tror jag. Ingen av mina pratade så bra när de var 1-2 år sen kom allt på en gång… tur det😅 det var då tyvärr lätt att jämföra sig av rädsla där att talet inte skulle släppa när de var små, allt var iaf i sin ordning

 5. Kristina

  Hei Satu. Du har en nydelig familie og jeg synes du er ei modig, tøff og herlig mamma. Stå på!! Blir glad av å kikke innom bloggen din. Hilsen 6 barnsmamma.

 6. Josefine

  Nyfiken på varför du lagt ett.hjärta över ett av barnens ansikte? Frågar du de stora barnen om tillstånd att publicera? Älskar att få följa dig har följt dig sen olivia föddes. Bara nyfiken på hur du tänker kring sånt?

 7. Sandra Lindqvist

  Min son började krypa precis på sin 1 årsdag faktiskt! 😃 och sen tog han sig fram på armbågarna. Jag tyckte däremot att det såg lite obekvämt ut att ta sig fram på det sättet, men fram kom han och det var ju det som har huvudsaken 😅

stats