My Baby Dolls

Melanie 5 månader

Hej gulliga ni, hur mår ni?

Igår, 29/7 blev lilla Melanie 5 månader och jag blir firtfarande så paff när hon fyller ännu en månad. 5 månader har gått sen hon kom men det känns som att hon varit en del av familjen så mycket längre.

Världens goaste bebis. Hon ler och pratar massor! Har jämt händerna i munnen och dreglar som en bulldog. Tänder? Kan vara- eller så blir det som med Isabelle när vi var övertygade om att det var tänder på G i 7 månader…?

Hon har sagt ”Mamma” två gånger nu, vilket Andres inte alls tror på, utan nu håller han på och upprepar ”säg pappa!” till henne jämt och jag bredvid ”mamma mamma mamma”?

Hon vänder sig från rygg till mage hela tiden och föredrar att sova på mage nu- vilket gör mig orolig då jag hela tiden hör överallt att spädbarn inte ska sova på mage. Så jag vaknar stup i kvarten och vänder tillbaka henne och sekunden senare ligger hon på mage igen.?

Hon har växt massor de senaste veckorna. Hon har mest haft blöja/nån klänning/kort bodydress på sig, men nu när det blivit ostadigare väder så har hon haft på sig långbyxor och långärmade bodys- och nästan allt är för litet! Men jag väntar ett tag och går igenom alla barnens garderober igen om några veckor, inför skolstart.

Grattis på 5 månaders älskade underbara Melanie!

Jag har varit så så trött på sistone och alltid när jag planerat att skriva ikapp så sköljer tröttheten ikapp mig.

Vi har haft några lugna hemmadagar här hemma, barnen är ute jämt med grannbarnen eller så är dom här eller hos dem. 14-15 barn är det då oftast hos oss och det är supermysigt, jag tycker att det är kul att barnens kompisar trivs här och att dom har så fina vänner.

Igår kom även min systers barn Felicia & Dewin hit för lite häng och middag. På lördag ska vi iväg och fira Felicia på sin 18-årsdag, temat blir ”white-party” dvs klädkod vit på alla. Jag har beställt en klänning till mig själv och jag hoppas verkligen att den ska passa, annars får jag väl gå med min bröllopsklänning dårå ? Jag har även ordnat klart för Andres och barnen förutom de 3 minsta. ?

Idag kom Mummu & Puua förbi och imorgon fyller Puua år- wohoo! ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellen

  Hej Satu! Min dotter föredrog också att sova på mage och gör det än idag(8 år). Jag var hysteriskt orolig kring det och vände tillbaka och vände tillbaka och så vaknade hon så till slut sov ingen av oss. Min bvc-sköterska lugnade mig till slut när dottern var 5-6 månader när hon sa att när barnen själva kan vända sig i sömnen är det inte farligt för dem att sova på mage. Då kunde jag slappna av och vi båda fick äntligen sova.

 2. Minna

  Gratulera Puua stålmannen! Hoppas på bilder från Feluxias fest.Kul med sånt tema? Tur att hon valde vit och inte senapsgult ?.Varifrån tänkte du fixa kläder?Mest intresserad av ytterkläder Köper du redan vinterkläder eller väntar du in i sista?Jag har svårt hitta träningskläder typ wtc-jackor och byxor billigt?

 3. Emma

  Så söt hon är och lik Olivia<3
  Verkar som hon får blå ögon?
  Har gått i genom barnens garderober här och
  köpt massor av nytt til skolstart
  Ha en fin kväll

stats