My Baby Dolls

Måndag hela dan

|| Innehåller annons för Babyland ||

Måndag idag vilket betyder en ny vecka och nya möjligheter. Detta blir en kortvecka för barnen i skolan då dom är lediga torsdag och fredag. Det var superjobbigt att kliva upp ur sängen i morse när klockan ringde, jag var helt slut trots att jag tror att jag sov helt okej på natten. (med ok menar jag att jag vaknade 24585956 gånger men somnade om lika fort, så det var inga långa uppvak.

Kände lite såhär på morgonen, haha 😀

ÄLSKAR den här bilden.

Idag har jag inte gjort mycket alls utöver mina vanliga vardagssysslor såsom dammsugning, disk och tvätt. Och plockandet… Har inte satt min fot utanför dörren men tänker att det är bra att gå ut och ta lite friskt luft och låta småttingarna springa av sig, så kanske jag får Isabelle att somna tidigare ikväll också… 😉

Isabelle fick en ny topp häromdagen och jag älskar verkligen färgen på henne! Blå som hennes ögon.

Den kostade 129 kr och den hittar ni HÄR.
Köpte också så söta tights till henne med lilla My. (<—- länk)
Lite somriga sådär 😀


Baby Melanie fick lite nytt också. Dock lite stora så dom hamnar i hennes växa garderob. (HÄR)
Jag har också inhandlat en present till Nicole som fyller år nästa helg!
Tyckte att den verkade så bra.

Det är en söt nattlampa från Mobility on Board som visar tid, datum och temperatur. Dessutom har den en väckarklocka-funktion som kan stängas av genom att man skakar den. Lampan är ljud- och rörelsekänslig, så den stängs automatiskt av när den inte känner av något ljud eller rörelse i rummet och kan sättas på genom en klappning. Den har även magneter på baksidan så att den kan hängas.
Jättesöt inredningsdetalj dessutom till hennes rum 🙂
Ni hittar den HÄR.

Ni hittar till Babylands hemsida HÄR.

Nä nu ska vi ut innan det är dags för middag, bad och ta kväll.
Jag lääängtar efter kvällen och min burk med godis. 😀 (när barnen har lagt sig såklart, haha!)
Den här måndagen känns sååå lång!

Kram//Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats