Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Mamma har du klätt på dig?

Kväll här i vårt hus och jag hör fortfarande fåglarna kvittra ute (!).
Hur lätt är det att få barnen i sängs när det är så ljust ute? Mörkt- förknippas med läggdags ju.

Idag åkte jag och småttisarna till Haninge, vi lekte i Gropen och gick runt lite innan vi hämtade Olivia från skolan. Jag la upp en bild på Isabelle på mina stories på instagram (kollar ni där?) för hon har fått några konstiga “utslag” kring munnen och fick massor med svar på vad det kunde vara. Allt ifrån höstblåsor och svinkoppor till utslag av något hon har ätit eller om jag använt något speciellt kräm att smörja in henne med. Kanske har hon smakat nån sandkaka? Bestämde mig för att lämna av de små hemma hos Mummu och gå tillbaka till skolan själv tills jag faktiskt vet vad det är.

Danilo hade utvecklingssamtal idag i skolan och allt gick bra även där. 🙂

När vi satt där, han jag och läraren så säger han “Wow mamma har du klätt på dig?”
Alltså…. ehh. Det där kan nog missuppfattas lite… 😀 det är inte så att jag går runt naken eller så…? Haha. Han menade förstås att han tyckte att jag har klätt UPP mig, för jag hade ett par jeans på mig, hahaha 😀
Jag är en leggins kinda girl, och läraren höll helt med mig, det var hon också 😉

Utelek på hemmaplan hann vi också med.

Igår spelade jag och barnen fotboll- idag har jag träningsvärk i muskler jag inte trodde existerade 😀

Jonathan var iväg på utflykt med klassen till Cosmonova, så glad när han berättade om allt han fick se.

Alltså mitt huvud hänger inte alls med just nu. På dagarna går jag runt och har en berättarröst i huvudet och jag tänker att “det här ska jag skriva om på bloggen!” och när kvällen är här och jag väl sitter här, då funderar jag på vad fasiken det var jag ville berätta. Måste skriva upp mina tankar direkt känner jag 😉

Avslutar med några dagar gamla bilder på Isabelle & Kevin.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louice

    Hehe känner igen det där med kläderna, jag går alltid i mjukis eller leggings hemma så varje gång jag tar på mig något annat tror 2-åringen att vi ska åka någonstans 😂 kramar!

stats