Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Luckorna 6 till 11 !

Wops.

Jag deltar ju i en bloggjulkalender och märkte att mina inlägg inte kommit upp sedan den 5:e december?
Så jag öppnar alla jag missat nu.

LUCKA # 6 med rubriken- En hörna i hemmet jag aldrig visat.
Nu är det ju inte så svårt för jag har inte visat så mycket av vårt hem för er.
Här är tex ett. Vårat nya rum. Flyttade ner för några dagar sedan, vi har haft sängen uppe i barnens vardagsrum, men nu är rummet så pass färdigt att vi kunde ta ner sängen. Det här rummet är det rum som är minst klart, förutom badrum/toa. Taket måste sänkas och el ska fixas.mybabydolls (59)

Ni kommer att se mer bilder på huset strax framöver, jag har redan fotat lite åt er. 😉

LUCKA # 7 – En ofiltrerad bild från idag.
Jag är galet pedant av mig och vill ha det fint om snyggt omkring mig. Var sak på sin plats och inte för mycket prylar och plotter överallt. Jag kan på riktigt inte slappna av och ta det lugnt om det är oreda, jag mår dåligt av det- så den här senaste tidens resa med renovering har varit en riktig prövning för mig och det har bara kliat i fingrarna och jag har verkligen fått bita mig i läppen för att försöka blunda för kaoset. Fortfarande ligger saker i små ställen i hemmets vrå som inte har en egen plats och det stör mig så mycket- men jag tänker att det finns värre saker att oroa sig för också… Försöker jag intala mig själv iaf.
När jag tex tar en bild så plockar jag gärna undan lite stök i bilden eller tar en vinkel där sådant inte syns med. 😉
Men såhär såg vår byrå ut i hallen idag:

stök
Eller ja typ varje dag, fast jag städar. Det har blivit ett ställe där mina familjemedlemmar gärna dumpr av diverse prylar dom inte orkat bära med sig vidare.
Nässpray är mitt fel…. 😀 Men annars lite omaka par av vantar, diadem, skolkatalogen och Olivias strumpor som blivit blöta på föris… och hennes extra byxor, skärp, läxor, diverse papper… Finlandsflaggan som Olivia gjort på föris mm. Brukar vara fullt med Andres verktyg när han kommer hem från jobbet också. Suck.

LUCKA # 8 – Instagramkonton jag älskar som ser perfekta ut.
Jag kan inte peka ut en enda, jag har många såna konton som jag följer och älskar! jag vet ju att inte ens deras verklighet ser ut sådär på riktigt men jag älskar fina bilder som jag inspireras av. 🙂

LUCKA # 9 – En bild som symboliserar hälsa för mig.

Resa med barn (656)
Min familj. Tillsammans. Friska. Varma, bruna, mätta och glada, Och vatten symboliserar hälsa för mig <3
Allt jag behöver.

LUCKA # 10 – När jag “tappade” det senast:
När tappar jag inte det? Nä skämt åsido. Häromdagen säkert för att nerverna ligger utanpå kroppen, när man får för lite sömn, barnen bråkar och tjafsar mer, jag stressar med att få sovrummet iordning, alla skriker och jag går och kollar vad alla bråkar om och slår i lilltån vid dörren. DÅ tappade jag det. Lite grann-ish 😀 Då blev det lite välvalda ord på finska så t om barnen tystnade. Det gjorde ont, men tydligen funkade det…. :-/

LUCKA # 11 – En Lucia jag minns.
Minns inte årtalet, men det året när jag blev vald som Jordbros Lucia. jag kommer ihåg som liten när jag och min mamma & syskon var och tittade på när Lucia lussade ute i vintermörkret i ett flak med musik och tända ljus.
Det här året var det jag som stod där och var Lucia och vinkade till alla. Efteråt åkte vi till kyrkan där vi fick varm choklad och sedan lussade vi för alla som ville komma och titta. jag med riktiga ljus på huvudet. Det är en Lucia jag kommer alltid bära med mig. Och när Nicole var Lucia i förskoleklass. Och förra året när Danilo & Jonathan var med i lussetåget och Danilo uppträdde och var en ren och han nästan brände sin kappa nä han hoppade för nära elden. Alla föräldrar satt med andan i halsen 😀

Nu vaknade Baby Belle- plikten kallas så jag fortsätter imorgon 🙂

Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats