Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Lucka # 1 – Mitt Perfekta Liv

Varje dag 1-24 december öppnar jag, tillsammans med flera andra bloggare som deltar i Kajsons julkalender en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning.
Tanken är att ni läsare ska kunna klicka in på sina favoritbloggar och se samma lucka öppnas men med varje bloggares personliga tolkning.

ÅRETS BLOGG-JULKALENDER med tema ”Det perfekta livet”
Temat ”Det perfekta livet” handlar om att i varje lucka reflektera över hur en influencers liv kan se ut via de sociala kanalerna och hur verkligheten kanske egentligen är bakom ibland. Det behöver inte betyda att du ska visa upp varenda stökiga vrå, strunta i att redigera dina bilder eller gå ifrån ditt vanliga bildflöde utan snarare om att i varje lucka kanske öppna upp för läsaren att det finns fler sidor av samma mynt och våga visa en lite annorlunda vinkel av dig själv. Det kan också handla om dig som person och hur du hittar balans i livet mellan din influencer yrkesroll och dig som privatperson eller generellt hur tusan man hittar balansen i livet år 2017.

Dagens rubrik är som sagt “Mitt perfekta liv”.

Vad är egentligen det perfekta livet? Lever någon verkligen det perfekta livet, på riktigt? Kan hela livet vara perfekt jämt? Eller kan man bara befinna sig i en perfekt tidpunkt en stund i sitt liv?
Många tror att bloggare/influencers lever det perfekta livet, utåt sett. Men ni vet ju att allting är inte alltid som det ser ut på sociala medier, såsom på instagram och bloggen. Livet är inte filtrerat och flawless.
Vi väljer vad vi vill och inte vill dela med oss utav.
Jag försöker vara öppen och ärlig i min blogg och i mitt sätt att skriva. Jag skriver om upp och nedgångar.
Ändå skriver jag inte om allt. För ju mer personliga och djupa tankar/funderingar och händelser man skriver om- desto mer sårbar blir man.
Jag har delat öppet av mig om svårigheterna jag hade att bli gravid med vårat första barn- om undersökningarna och behandlingar, missfall mm. Jag har delat med mig av mina känslor kring mitt senaste graviditet, en så mörk och stor sak att Andres först inte ville att vi skulle behålla baby8. (jättejobbigt för mig att tänka den tanken) Jag har nuddat ämnet om våran mardröm i somras och mina tankar kring utanförskap och en massa annat som inte alls är något perfekt.
Jag har delat med mig för att det är en del av mitt liv och min resa.
Jag vill inspirera, jag vill visa att du inte är ensam och att livet är inte alltid en dans på rosor alla gånger.

Just nu. Just här och nu- älskar jag mitt liv.
Jag är stolt vad jag har åstadkommit. Jag är tacksam över var jag befinner mig i livet. Men jag strävar samtidigt framåt. Även fast jag är nöjd och väldigt tacksam över livet så vill jag sätta upp nya mål.
Inte för att jag måste, eller att någon kräver det. Jag är inte perfekt och verkligen ingen supermamma, jag vill utvecklas och bli en ännu bättre mamma, fru, dotter, vän, medmänniska i min resa som Satu.

Jag älskar det jag har skapat och det finaste och viktigaste jag har är min familj, att vi är friska och tillsammans.
Min man och våra 8 barn. Jag skulle inte vilja byta ut mitt liv mot någonting. Nånsin.

mybabydolls

Vad är det perfekta livet enligt dig?

Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats