My Baby Dolls

Lördag

Imorse när barnen vaknade var jag helt slut efter nattens vaknande. Jag trodde att klockan var typ 5 när Nicole började ropa från sin säng. Såklart vaknade Vanessa då också.. Jag tänkte att de måste vara tysta, det är mitt i natten, ”sov nu!” Men klockan var 8. Zzz… Det kändes som att jag precis la mig. Jag var fortfarande illamående och hade ont i huvudet… Sen knallade Nukke in till vårt rum och berättade att hon hade vaknat. Like i didn´t notice that.. Andres gick upp med dem, medans Danilo låg bredvid mig eftersom jag precis varit vaken med honom i en timme, och han hade nyss somnat. Fräckis, så fort han fick lägga sig bredvid mig så somnade han..
Efter ett tag gick jag upp, Nicole och Bessa lekte och det hördes, kan jag ju säga…
Efter ett långt bad och en Ipren kom Andres och sa att Mummu & Pua ska hämta med oss till Handen, så det var bara att fixa iordning sig och gå.
Jag skulle köpa en present till Andres guddotter Jennifer, som fyller år idag (GRATTIS sötnos!) Så det blev en tröja och ett par tights. Köpte även vinteroveroller till pojkarna, tänkte passa på nu när dem ändå fanns. Jag fråga en ur personlaen om det fanns en till i samma storlek i förrådet, och som tur var så hade dom det! Det är inte alltid det lättaste att hitta 2 likadana plagg i samma storlek- om man inte vill åka till en annan affär såklart… Jag skickade bild på dem till Andres, och han tyckte att dem var OK. Bäst att slå till nu, så man har det avklarat. Sen är det bara tjejernas tur..

Gonzalez boysen

Tuffa grabbar! Danilo är lite trött på ”Mamarazzi”?? (med tanke på att han visade mig fingret…)

Nicole & Vanessa följde med Mummu och Pua för att träffa Puas arbetskamrat Harri på en uteservering…Där underhöll dem sig med att lyfta upp kjolen och visa naveln för Mummu… Busungarna.
Sen var det dags att komma hem och sova… Eftersom Jonathan hade sovit sen vi gick hemifrån och vaknade nyss, så var det ingen idé att ta med sig honom ner och sova, så Andres tog med sig honom, och de två åkte för att träffa Andres kompis och sen handla lite gott. Första gången som tvillingarna inte var tillsammans. Vanessa somnade i sin säng på en gång, medans Nicole fick lägga sig på vår säng och titta på TV en stund. (Annars hade hon väckt Bessa hela tiden) Danilo som varit vaken hur länge som helst fick ligga i sin säng och dricka lite och sova. Tjena. Jag tror att han visste att brorsan inte var hemma, och saknade honom, för HAN VÄGRADE SOMNA!
Nicole och jag tittade lite på ”Livet på BB” och sen somnade hon som en stock. Jag somnade i ca. 10 min och sen väcktes jag av att Danilo grymtade och hade för sig i sängen, och så gav jag honom flaskan, han höll på att somna, jag somnade och så vaknade han igen. Sådär höll han på i över en timme! Till slut var jag så slut att jag la honom bredvis oss i sängen och försökte få honom att somna… Icke. Han somnade just när Pappa & Jonathan kom hem. Då gav han upp och somnade. Och jag också…

Nicole & Danilo börjar vakna… LOVE!

När vi hade vaknat så åkte Andres och lämnade presenten till sin guddotter, och gjorde några ärenden. Jag stäade med världens huvudvärk och matade grabbarna på badrumsgolvet medans tjejerna badade.
Efter att jag hade badat alla 4 så kom Andres hem med fler godsaker!

Zzz, man blir ju trött av att vänta på att ALLA ska bli klara….

Vi åt melon innan det var läggdags. Idag la Nicole sig utan protester, vilket har blivit för mycket på sista tiden.
Men idag-nada. Nu ska jag & Andres äta kräftor (ja, igen!) och kolla på några filmer som han cyklade och hyrde ett tag sen. Idag är det Tini & Roopes inflyttningsfest (de flyttade hem från USA) men vi hoppade över det eftersom vi inte har någon barnvakt. Eller jo- vi har jätte många som vill ta hand om våra bustroll, men Nicole & Vanessa stannar inte vartsom helst. Grabbarna är det inga problem med (ännu) men Nicole och Vanessa skulle nog bara stanna med Mummu & Pua, men vi ville inte ringa till dem och störa dem. Dom vill kanske också ta det lungt nån gång?
Hahahaha….  Det gör ingenting, det kommer säkert fler fester?
Hoppas att dom hade kul iaf! 🙂

Nu ska jag avsluta det här. Hörde precis att Nicole inte alls gett upp ännu, hon ropar på mig fortfarande.. *pust*

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karolina Nordling

    Nicole mosters lilla envisa bustroll! De va en rolig fest igår, synd att ni inte kunde vara med.. Pusu beso!

  2. Karolina Nordling

    Nicole mosters lilla envisa bustroll! De va en rolig fest igår, synd att ni inte kunde vara med.. Pusu beso!

stats