Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Lördag på en söndag.

Hej finisar, hur mår ni?

Fick ni också ett kort bakslag på våren idag?
Här snöade det (!!)…. A-ja. Inget som stannade kvar på marken någon längre stund så det var ju bra.

Så var även denna helg slut då.
Igår åkte vi till Farsta för att handla lite presenter, 5 av barnen skulle på kalas och så kikade jag lite på presenter till twinsen som fyller år nästa måndag. Hur tråkigt som helst att BR & Toys`R Us gått i konkurs, helt sjukt. Resten av leksaksaffärerna har eller kommer säkert att höja sina priser och snart kan man kanske bara handla leksaker på nätet…. tråååkigt. Vart handlar ni leksaker numera?

Igår spenderade jag och de 5 stora barnen kvällen i gympahallen på en kompis kalas, allihopa hade så kul och dem hade hinderbana och en massa olika lekar och allt. Ingen tjafs när det var läggdags var det iaf, så trötta som dom var.
Tidigare hade vi varit i godisaffären, men vi hann inte äta godis alls, så vi flyttade våran lördag till idag så dom fick äta lite gottis och så kollade vi lite på film.


Grattis sötaste Lana! 
Jag fick gosa med denna lilla sötis <3 Melanija.

GOOOODIS 😀

Idag har vi fixat och donat på tomten. Barnen har samlar skräp och jag har krattat. Vi hade rattkälken och andra vinter saker ute fortfarande och även cyklar och diverse annat som fick flytta in till garaget/förrådet. Några missnöjda miner när vi skulle starta, men sen hjälptes alla åt och var hurtiga 😉

Kvällis och vi blev bjudna på glass med jordgubbar 🙂 .

Har ni haft en bra helg?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats