Nominera till LOPPIinfluencer Awards | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Nominera till LOPPIinfluencer Awards

God kväll,
Hur mår ni? Har ni haft en bra helg?

I fredags ville grabbligan följa med Andres till jobbet på förmiddagen så då passade jag och min tjejliga på att åka till centrum och strosa runt lite. Jag behövde köpa några laddare eftersom våra går sönder på något mystiskt sätt. Eftersom vi hade tid kvar tills grabbarna skulle möta upp oss så åkte vi rullskridskor. Dom tycker att det är så himla skoj. Det var Celinas första gång och det gick… sådär 😀 Hon var som bambi på hal is och kunde inte stå för fem öre. Huvudsaken var att hon fick testa, fast jag var helt slut efter att ha släpat runt på henne på banan.


Idag har vi vart iväg och dykt med min morbror Lasse och min kusin Mikaela, men som vanligt kommer det inlägget upp “a little after the fact” 😉
Jag ska försöka komma ikapp. “jag ska bara…” 😉

Nu har vi duschat av oss och tittat på Mamma Mia (igen) och ätit godis, barnen ligger i sängs och snart sover väl alla. Mamma Mia 2 har kommit upp på bio, har ni sett den ännu? Jag tycker ettan är så bra och vill verkligen se tvåan också.

Förresten. Loppi/Vimedbarn, där jag bloggar anordnar ett event varje höststart och nytt för i år är influencerpriser.
Ni kan nominera bloggare i tre olika kategorier – Årets igenkänning – Årets Storyteller och -Årets Newbie.

Läs mer och kika in på länken HÄR och nominera mig om ni tycker att jag är värt den titeln- eller någon annan influencer som du tycker är värd lite extra uppskattning och kärlek.

Och P.S Jag är ute i sista stund men sista anmälningsdagen är IDAG (söndag 5.8)

Kram och natti natti.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina H

    Nu har jag röstat på Dig. tror jag gjorde detta för ett par års sen,då blev jag inbjuden till eventet som jag tyckte var riktigt riktigt trevligt,skulle inte tacka nej om jag skulle få ett erbjudande igen, önskar Dig i alla fall lycka till.

Annons
stats