Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

LOOOOVE SHOPPING!

Tjohej onsdag!
Igår var jag & Snuttis på BVC, allt var så bra så. Fast hon tyckte att jag kunde lägga in smör i Olivias mat, som lite extra fett. (Alltid nått)
 
Nu kommer jag inte ens ihåg vad hon vägde och hur lång hon var då det inte skrevs i det gula-kortet och jag har inget bra nummerminne, haha…
I oktober ska vi tillbaka för 10-månaders kontroll, då ska hon även få sin tuberkulos spruta som hon får gratis då hennes pappa är från latinamerika. Det är den där hemsla sprutan i armen som det blir ett ärr av. Min bebis.
Smiley
Var på en shoppingrunda med henne efteråt, hittade en massa smått och gott. Nya byxor & tröjor till Olivia, tröjor och hoodies till twinsen, 2 tröjor, 1 klänning till Nicole, 1 tröja och solglasögon till Vanessa, och solglasögon till Dano också. (Jonathan slängde ner Vanessas nya från balkongen och när vi skulle hämta dem hade någon snott dem. och jag vet inte varför just solglasögon var så viktiga för Danilo?)… och en jäkla massa tofsar! Fattar inte att vart alla tofsar tar vägen här hemma. Äter någon upp dem eller vaddå? Var förbi apoteket också, köpte lite vitaminer och “kiss-lakan” haha.. Men Jonathan kissar på sig på nätterna fortfarande, så dessa papper ska man lägga under lakanet så att dem suger upp fukt så att inte madrasserna förstörs. Blev också strumpbyxor till brudarna och annat smått och gott.
 
Kikade efter regnställ, men så fick jag sms om att Barnens Hus går i konkurs och från och med idag har dom utförsäljning med bra rabatter, så jag tänkte gå och kolla där först. (Tack för tipset!)
Så är det något ni behöver till barnen, passa på att gå till Barnens Hus, dem börjar med 30 % idag (onsdag) och så kommer dem säkert sänka vartefter. 
Smiley
Blir inga bilder på shoppandet idag, jag slänger alltid in kläderna i tvättmaskinen när jag köpt något, vill inte att dem ska lukta affär. Haha…
 
I söndags var vi i Gropen, eller Eskilsparken och lekte. Jag skulle ju fota Vanessa för hennes sommarminne så jag passade på. Det är supermysigt ställe det där, barnen älskar det. Och det är jätte fint.
 
Vanessa & Danilo cyklade hela vägen till Mummu, och därifrån hela vägen till Gropen- och snabbt går det!
Nicole skulle cykla utan sina stödhjul med mig springandes bakom, men den lilla Divan ville inte. Hon gillar inte att cykla utan stödhjulen och blir arg på mig när jag provar på att släppa lite då och då så att hon ska hitta balansen…
 
Vanessa vid sin cykel med en fjärilslarv i hinken.Smiley
 
Mina prinsessor, vad stora ni börjar bli…
 
Lekparken är bra, tjejerna klättrar upp där själv (fast det är för äldre barn) och nu gör grabbarna det också. Varenda gång vi vart där i sommar så har jag fått lyfta grabbarna upp där så att dem kan klättra, för dom har inte nått att klättra själva, dem försökte med att jag ska stå och lyfta igen, men jag sa att kan dem inte så får dem leka med något annat, och rätt som det är ser jag ju hur dom äntligen lyckas komma upp själva!
Stora och stolta grabbar!
 
Ni betyder allt för mig.Smiley
 
“Gropen”
 
Olivia vill gärna hänga med…
 
Vattenfontänen är poppis! Det började med att byxorna blev blöta när dem ville doppa fötterna, så dem tog av sig byxorna, och sen… ja…
 
 
Nu vaknade Olivia, wihuuu, nu kan vi gå och hämta ut inbjudningskorten från posten, till Olivias dop!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Familjen Lindvall

  Vilken härlig lekplats! vill du vara med och gissa på när du tror bebis tittar ut ?! kika in på min blogg då 🙂 kram Linda

 2. Ella

  Härliga bilder! Måsta bara få fråga om Olivias hår…är hon klippt på sidorna, eller har håret växt så där långt mitt på huvudet? Jättegulligt, i alla fall:)

 3. Familjen Lindvall

  Vilken härlig lekplats! vill du vara med och gissa på när du tror bebis tittar ut ?! kika in på min blogg då 🙂 kram Linda

 4. Ella

  Härliga bilder! Måsta bara få fråga om Olivias hår…är hon klippt på sidorna, eller har håret växt så där långt mitt på huvudet? Jättegulligt, i alla fall:)

stats