My Baby Dolls

Livet hörni.

Nu har värmen kommit tillbaka, åtminstone för idag (imorgon skulle temperaturen sjunka)
Vi njuter av värmen och barnen svalkar av sig i poolen och plaskar mest hela tiden, jag har inte så mycket att rapportera faktiskt, är det ens någon som är inne här och läser eller är ni också ute och njuter av värmen? 🙂

Alltså vad jag älskar att vara med och uppleva Isabelles allra första sommar med henne! Alla somrar med barnen är så speciella och denna tiden på året är ju det absolut bästa. Bara vara ute, inga kängor, ytterkläder, hundratals mössor och vantar… bara på med skorna oh gå ut och utforska och bara vara. Den första sommaren med små är något alldeles extra.
Här ligger lilla Isabelle, hennes första sommar och chillar i poolen på sin egen altan.


Det är rätt som ni säger, hon kan faktiskt somna vart som helst om hon är trött. Hon låg och guppade i vattnet länge, tittade när syskonen simmade och plaskade runt, och sen somnade hon.
Livet är härligt när man är liten 😉

Ville ta några bilder på Olivia häromdagen. Min lilla solstråle. Kan fortfarande inte ta in att hon ska börja i förskoleklass till hösten, Plötsligt har jag inte några ”dagis” barn längre.
(Kevin och Celina och Isabelle går inte på förskola.)


Hon har hela 3 tänder lösa som hon gärna vill få ut så att tandfen kommer till henne också 😀
Storasyster Vanessa aka. tandknyckaren vill gärna hjälpa till där, men jag har vänligt bett henne hålla sig undan Olivias gaddar. =)
Älskar denna frisyr på henne, passar henne så. 
Nu ska jag hoppa in i poolen medans Isabelle sover och jag inte behöver passa henne 😀 Sen ska jag nog ta mitt lilla gäng iväg på lite äventyr 😉

Hur mår ni idag?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Jodå, jag är här inne och läser i alla fall 🙂 går på semester imorgon, så efter det kanske det inte blir riktigt lika ofta 😉 Va härligt med pool sådär på tomten, min dotter skulle ha älskat det!

  2. Joanna

    Jag läser!! ? jag jobbar i sommar. Så det är jättekul att kika in på dina fina bilder & texter på lunchen eller på bussen till jobbet. Så mysigt med pool. 🙂

  3. Mikaela

    Kikar nog in här varje dag året runt. Blir alltid lika glad över dina inlägg. Här har vi så kallt o blåsigt idag, hela inkommande helg kommer att bli så. Väntar såååå mycket på att det ska bli riktigt varmt. Men förra veckan fick barnen turvis nån släng av magsjuka och nu har en feber så egentligen gör det inget om vädret är sådär ruggigt. Får bli fint när vi är friska. Här har ingen knappt varit sjuk på hela vintern och nu tar vi allt på samma gång under sommarlovet. Men det kunde varit värre så klagar inte. Imorgon är en ny dag. Äter du nån godis mer förresten?? Du brukade förut lägga ut ljuvliga bilder på godisfat. Hälsn. Godisråttan.

stats