My Baby Dolls

Lite söndags snack

[Innehåller Adlinks]

Hej hej!
Tänkte sitta en stund här framför bloggen en stund då jag blev utslängd från köket. 😀
Andres, Danilo & Jonathan lagar middagen och dom vill överraska och klara sig själva (twinsen alltså)

Jag håller på och går igenom alla barnens garderober (igen)
Jag gör det inför varje ny säsong och den här vintern har barnen vuxit jättemycket och är uppe i en ny storlek. Som ni vet så äääälskar jag barnkläder, det är en av mina största intressen.

Häromdagen blev det lite nya tights, tröjor och en massa strumpor till alla barnen.

Jag fattar inte vart alla strumpor tar vägen?? Hälften av strumporna är parlösa och dom som finns kvar har hå i sig…. Just strumpor är så himla tråkigt att köpa, eller rättare sagt- en väldigt tråkig utgift.

Ni är väldigt många som önskat klädtips, och jag får vääääldigt många likadana frågor om vart jag köpt- så jag tänkte länka till dem plaggen jag kan, för att göra det enklare för er att hitta (OM) ni vill kika lite närmre på det. 🙂


Olivia är en av dem som växt mest, det är dags att uppdatera henne garderob, men jag tänkte köpa mer när det är dags för sommargarderoben.
Men nu fick hon en lila ribbad topp (länk HÄR) för 179 kr.

Även hennes hoodie är ny 🙂 (HÄR)

Isabelle såg denna Frost klänning och var helt fast. Hon stod och beundrade den länge och tyckte att det var den finaste hon sett.

Hon älskar Frost och väljer att se på både ettan och tvåan direkt när det är hennes tur att välja film.
Hon sov med den bredvid sig som en snuttis när hon fick den 🙂
(Direkt länk här.)


Min lilla busunge Isabelle (eller Bebo som vi kallar henne i familjen), hon är verkligen den roligaste personen jag vet! Inga filter, inga konstigheter, bara ärligt och härligt och en hel jäkla massa bus och hyss som ”bara” blir, men också en massa kärlek och ödmjukhet. Det blir liksom aldrig en tråkig stund med henne. Min galna bästa vän. 
Ni hittar hennes tuffa outfit här.

Den här helgen, precis som alla andra gick så fort förbi.
Måndag imorgon igen då, bara att göra sig redo för en ny vecka med tider att passa. Har jag sagt att jag längtar till sommarlovet…? För det gör jag nu. Massor. Denna helg bjöd på några små solglimtar och alla var så glada över det.

Fångade en bild på Nicole & Vanessa igår ♡

(Nicoles kofta & Vanessas topp hittar ni hääär.)

Hur ser ni på detta med att låta barnen hänga med kompisar efter skoltid nu under corona tider?
Våra barn har varit väldigt begränsade med det, vilket dom stundtals har tyckt är jobbigt, eftersom ”alla andra” hänger ju. Dom har mest fått vara ute med sina kompisar. Imorgon ska dock Olivias klasskompis följa med oss hem, det är första gången hon har en kompis hemma sedan pandemin började.
Hur gör ni med era barn?
Jag bara längtar till våren och sommaren när man kan träffas ute och vara med familj och vänner och inte vara så begränsad och inte få träffa nån.

Min lilla tjejliga 🙂
Jag försökte fånga dessa 3 på bild, men Melanie är inte så värst samarbetsvillig, haha 😀


Jag försökte vara snabb, men så fort jag fick henne att sitta/stå still och fixade kameran så hade hon redan dragit…. Man måste typ distrahera henne med nån leksak eller nått så man hinner knäppa en bild eller två,
Solljus i hemmet igen! WOHOOOO!
Det blir också så mycket roligare (och finare) att fota i dagsljus/solljus ♡ Blir så glad av solen!

Haha, nu halkade jag in på annat igen.
Ni hittar kläderna hos Lindex via denna LÄNK <—-

Ha en fortsatt fin kväll, och TACK för att ni finns ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Dom får vara ute, men ingen får komma hem eller dom får ej va hos nån. Hur vet vi att nån i vännens familj är utan symptom men en smittbärare så de slår hårdare åt nån annan, eller likaså jag kke är smittbärare utan symptom därför slutar de inte spridas.. är urtråkigt för barnen såklart,men vi får hålla ut… Tack för din blogg ❤️

 2. Sanna

  De kompisar som barnen har i klassen o som vi bor grannar med o de träffas typ dagligen. Dom får de leka med både hemma hos dom o hos oss. De träffas som sagt i skolan ändå. O de har även sina aktiviteter.

 3. Millie

  Man har avrått från att barn ska leka hemma hos varandra, även om de ses i skolan. Detta p g a att minska kontakterna! Hemma hos kompisen utsätts de ju även för dennes föräldrar och syskon, d v s personer de normalt sett inte träffar. Så mina får träffa sina kompisar utomhus, och då bara kompisar de träffar i skolan. Inga nya kontakter. Vill inte bidra till smittspridningen i onödan! Har inte träffat mina föräldrar, syskon eller någon annan heller inomhus, endast på avstånd ute men nu var det länge sedan. Vill inte riskera att smitta dem! För man smittar innan det bryter ut, så att alla är symptomfria är ingen garanti! Testade din mamma om hon hade antikroppar någon gång förresten?

   1. Millie

    Vad skönt! Vet flera som haft covid och inte fått antikropparna, känns så orättvist! Men som du säger; man vet ju inte hur länge man har dem. Allt är så oklart! Jag är mest orolig nu att folk ska vaccinera sig och tro att ”nu är det grönt” och börja leva som vanligt igen… Det vet man ju inte heller, och tydligen kan man både få covid och sprida den fast man är vaccinerad så man måste fortsätta vara försiktig. Förhoppningsvis blir man inte så sjuk i alla fall! Hoppas ni klarar er från eländet! ? Det är väl störst risk för Andres antar jag, han träffar väl många i jobbet? Ta det försiktigt och ta hand om er!

 4. Emma

  Är stora tjejerna lika långa?
  Min Isabelle född i juli 2009 har växt sjukt mycket i höst och är nu 160 cm lång
  Fina kläder

 5. Sabra otero (I am Norwegian & my husband Is Castilian. Do you cook foods from he two different countries?)

  My daughter in law finally got so tired of trying to match up the Sox. She came up with a fun solution. She just puts the larger socks together, & the smalls in a different bin. The kids have fun deciding which 2 to wear… they love wearing the mismatched socks!

 6. Sara

  Våra barn får inte leka hos oss eller andra. De ses ju i skolan så jag tycker inte det är någon fara med dom. Allt för att hålla nere det stora trycket på vården.

 7. Linda

  Hej fina kan du berätta lite om Melanie vad hon kan o inte kan än roligt att höra lite om hennes utveckling med vad hon äter m.m har barn i hennes ålder skulle vart skoj o jämföra kramar

 8. Beatrice

  Vart är rosa setet med volang och vita hjärtan ifrån? Ser ingen länk till dom och hittar inte på Lindex hemsida 🙂

 9. Skolkurator

  Vi låter barnen leka med sina klasskompisar på fritiden. De träffas ju hela dagarna i skolan ändå… Däremot träffar vi inga andra. Har även sagt att de inte får sova över hos någon, eller att någon sover här. Helst vill vi såklart att de leker ute, men vädret är ju inte alltid på vår sida. Barnen får aldrig följa med till någon affär och vi åker inte till lekland, träffar släkten eller nåt annat.
  Tycker också att det är svårt att veta hur man ska göra. Själv jobbar jag ju på en skola och befinner mig i en miljö med över 600 personer på en lite yta hela dagarna.

stats