Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Lite enformigt

Ännu en dag börjar ta slut.

Idag har vi röjt i barnens rum, jag har plockat och donat.

Dagarna blir lite enformiga under dessa konstiga corona tider när man inte kan hitta på så mycket. Jag såg att veckan kommer att bjuda på strålande väder så det ska vi ta vara på och försöka vara ute så mycket som möjligt.

Ibland känns det som att inspirationen lyser med sin frånvaro, och att jag inte har mycket att säga eller skriva om. Det händer inte så mycket, egentligen. Fast sen vet jag ju att ni gillar att läsa när jag låter fingrarna bara glida på tangentbordet och bara babbla. Flera av er har tyckt att det är bra att jag skriver och peppar upp i eran vardag- och det värmer mig verkligen och ger mig en låga att skriva varje dag. ❤️

Idag kom Andres hem med en massa cocosbollar, havrebollar, chokladbollar och lite andra bollar (….) 🙃Han jobbade nära fabriken så han passade på.

Sen har vi delat upp oss och lämnade några barn hemma, Isabelle gick med Andres och storhandlade, och några följde med mig på skojakt. Nu är det hög tid att skippa vinterdojorna!

Ingen har skor som passar i år så det blir att köpa till 8 av 9 barn. Mina “stora” tjejer drar samma storlek på skor nu som jag! (36)

Vilket i för sig är bra för då kan vi låna av varandra!🤣

Twinsen fick nya skor i födelsedagspresent, Kevin ska få i present på torsdag. Och Olivia & Vanessa köpte idag. 3 barn kvar… Jakten fortsätter imorgon. Är ni klara med sånt?

Jag har också handlat lite kläder som Kevin ska få i present, imorgon borde jag försöka komma iväg och handla det sista. Tänk att min gobulle blir 6 på torsdag? Och Celina 5 om 11 dagar??

Mitt äldsta och yngsta 🤍🤍

Olivia efter middan 💕

Den här busungen smet ut på 2 röda när dörren råkade vara öppen…

Ha en fortsatt fin kväll vänner, vi ses och hörs imorgon💭

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Magdalena

  Skulle vara jätteroligt med mer bilder på hur ni bor, barnens rum, planlösning, hur du ordnar med förvaringen osv. Har bara tre barn själv men just hur man får till bästa lösningen på de utrymmen man har är alltid roligt att se och ni har ju så mycket större familj och allas saker ska hitta sin plats.
  Intressant att se hur ni löst sånt och hur ni ordnat barnrummen osv.

 2. anna

  Tack för allt du delar! Jag har bara ett barn och tycker att det kan vara rörigt… Blir så imponerad! 🙂
  Tänkte fråga om du kanske kunde skriva om hur du trivs nu? I förra huset kände du dig inte hemma…
  Och för länge sedan hände något, en mardröm, som du kanske kunde skriva om en dag “i framtiden”… Fult att vara nyfiken, men samtidigt… i och med att du skrev så, så tänker jag att det är fler än jag som undrar… vad hände? Är det över? Fortsätt vara dig själv! <3

 3. Sofia

  Skor dessa skor… Barnens fötter växer ju så fort, jag gjorde en chansning i sensommras och köpte skor till barnen i för stor storlek som de fick för tvp veckor sen och oj vad de satt bra. Blev en billig historia för en gångs skull 😁😁😁

stats