My Baby Dolls

Life

Mimmi (6)
Jag var bara tvungen att ta bild på den här söta sisu-påsen och visa er klänningen. Det var ju den jag köpte till Olivia förra veckan. Storlek 98-104…superliten på henne! Hur kan det skilja sig så mycket på storlekarna?
Den här passade jätte bra på Celina, och då har hon storlek 80 på sina kläder…

Mimmi (4)Mimmi (3)

Jahop, regnet har bara öst ner idag. Olivia har fått stanna hemma då hon verkligen inte till föris idag, Mummu lämnade 4 skolbarn och en 30 minuter senare ringde dom från skolan och sa att Vanessa har ont i halsen. Var bara att hämta hem henne.
Nu tittar Vanessa & Liiah på Frost och målar naglarna medans de små sover…
Ute är det riktigt höstväder, vinden rycker loss löven som singlar till marken.

Mimmi (1)Mimmi (7)
Idag har barnen tyckt att det är kul att leka ”mamma-pappa-barn.” 🙂

DSC00007DSC00023DSC00022DSC00010

Igår hade vi en två flugor på en smäll träff.
Jag träffade en kompis och våra barn som går i samma klasser fick leka, så vi bestämde oss för Gropen. 🙂
När man är ute med barnen så kan ju verkligen vad som helst hända. – En började blöda näsblod, en grinade uppe i ett träd för han inte fick vara med i leken, en grät nedanför för hon trodde att han hade fastnat där högt uppe, Celina snubblade och landade i lera, en blev akut toa-nödig, en annan tappade bort sin jacka, en hängde i armen hela tiden och så en massa massa skratt på allt.

Vi hann iaf prata en massa innan det var dags att gå hem och bada trötta, hungriga och skitiga barn. En fick utbrott för det var dags att gå hem och saker och ting inte riktigt blev som h*n tänkte sig, så det var lite jobbigt på hemvägen 😉 Sånt som hör till hos oss lite då och då. Alltid någon som bestämmer att riktigt så smidigt ska det inte gå här i livet. 😉

DSC00004

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena H

    Underbar bild på lilla sötningen med klänning o gummistövlar! ? Har du kollat på affären om klänningen kanske var felmärkt bara? Känns som den är så otroligt mycket mindre än den borde ju… ?

stats