My Baby Dolls

Läkarbesök och babbel

Ni vet när man känner oron som en klump i bröstet, och beställer en tid till läkaren- och får en tid flera veckor framöver? Så kände jag när jag bokade en tid till Vanessa häromdagen. Först skulle jag ha fått vänta på en tid till våran husläkare till slutet av juni, men jag valde att få snabbaste tiden till annan läkare så det blev idag. (Bokade för 9 dagar sen)

Anledningen är hennes blåmärken. Vanessa har sen hon vart liten fått blåmärken väldigt lätt, stora blåmärken, hon behöver knappt göra något speciellt så kommer det. Och det här har varit sen hon var liten och hon har ju alltid varit väldigt aktiv så jag har inte oroat mig på det viset. Vad som fick mig att boka en läkartid nu var att hon hade hoppat ner från en klätterställning, så kände hon att hennes skor började klämma. När hon tog av sig skorna så var båda fötterna helt blåa och väldigt svullna. Hade hon klagat över det så hade jag ringt ambulans och trott att båda fötterna var brutna! Det var hemskt! Och så googlar man och känner en stor jäkla sten på bröstet och tänker det värsta direkt. Och sen på det får man vänta i 9 dagar för att kolla upp det.. ?

Så idag gick vi till vårdcentralen, pratade med läkaren och sen tog vi prover. Om det var det som jag var rädd för trodde han inte, eftersom hon haft det sen hon var liten (jag vågar inte ens uttala det) för det brukar komma plötsligt och så brukar man vara trött och slö. Men vi tog en massa prover och får svar senast i början på nästa vecka. ❤️??

Nu vill jag inte tänka på det mer.

När vi kom hem åt vi pannkakor ute på altanen. Kevin, Celina & Isabelle åt på studsmattan ? (Bebo gillar inte pannkakor tydligen…)

Varje dag kommer Jonathan & Danilo hem med syrener, dom doftar ju sååå ljuvligt, riktigt sommardoft! Har små buketter lite här och där.?

Ikväll var vi ute efter sandaler igen. Nu saknas bara till Nicole & Vanessa. Inte det lättaste uppdraget… vet inte hur många olika par jag hittat och frågat ”dom här då?” Men icke. ??‍♀️ Dom behöver till skolavslutningen. Andres mötte upp oss på fiket.

Det blev pizza till middag ikväll?

Alla barnen sover och det är min tur stt ta ett bad. Skulle behöva svara på en massa frågor till ett reportage men jag gör nog det imorgonbitti. ? Den här kvällen bara försvann. Jag har stått och gjort matsäck till Danilo som ska iväg på äventyr imorgon?

Blir många matsäck dessa sista dagar i skolan, imorgon ska även Olivia iväg på äventyr men det blir en överraskning för alla i klassen, jag ska smygpacka hennes väska imorgon?

Verkligen jättekul för barnen❤️

Åh jag har ju glömt skriva om Kevins besök till skolan också, men jag har babblat tillräckligt för ikväll så jag tar det imorgon??

Snart är det sommarlooooov!☀️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carina H

  Oj lät ju inte kul.men bra att Du fick ett läkarbesök,och jag förstår precis vad Du tänker på utan att nämna ordet. Ha en härlig helg.

 2. Minna

  Styrkekramar.Jag vet vad du syftar till om Vanessa.Jag tror inte att hon har det.Men konstigt att fötter svullnade upp så.HHon kanske har oroblem med själva blodet och blodbildning?Men svaret kommer och då får ni ta det därifrån.??????❤❤❤❤❤❤❤??

 3. Ann

  Klart du blir orolig,så jobbigt när barnen inte mår bra.
  Jag har också väldigt lätt att få blåmärken räcker att nån tar i min arm lite hårdare har haft det sedan jag var barn. Och alltid varit fullt frisk?.Är 48 år nu.
  Hoppas allt är som det ska.

 4. Johanna

  Haha,kanske ska tillägga till min föregående fråga om pannkakorna, att jag noterade att dina var ljusare än vad mina blir, och inte lika brun(bränd om du frågar dottern) stekyta på. Så du inte tror jag är helt tappad?

 5. Johanna

  HEJ! En fråga,Är det köpepannkakor eller har du gjort dem själv?om du stekt själv behöver jag tips ASAP då min dotter gärna äter hemmagjorda, men det får ju absolut inte vara ens lite brunt på dem.Känns ju rätt så omöjligt att få till som du förstår?Kan ju bara fortsätta köpa pannkakor för enkelheten och husfridens skull,men jag själv föredrar hemmagjorda.

 6. Linda D

  Usch, det sista man egentligen ska göra är att googla symptom, been there done that… Jobbigt för dig att vänta på resultat från provtagningen men håller alla tummar för att det inte är något allvarligt med Vanessa. Många kramar till dig!

 7. Didi

  Underbara ni! Jag tycker din dotter är så galet vacker, hela hon har en aura som är underbar.
  Jag vet hur du tänker, är likadan, vågar inte heller skriva det. Men vet du, hon är en frisk och stark tjej, hon klarar allt och kommer INTE att ha någon skumt allvarligt hemskt i sina prover. Have faith <3
  Håller tummarna för att allt ska gå bra gumman.
  Kram

 8. maria

  Hej
  Förstår din oro , jag håller tummarna att allt är som det ska med Vanessa
  Det behöver ju inte vara något allvarligt fel, jag är 55 o har alltid haft sådär lätt att få blåmärken, har det fortfarande
  Kramar
  Maria i Skåne

stats