Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Kläder till skolavslutning

|| Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kids Brand Store ||

Nedräkningen har verkligen börjat på allvar nu- 3 ½ vecka kvar till skolavslutning! Woohoo!
Vi ser fram emot det här så himla mycket, speciellt då vi har missat de senaste två skolavslutningarna i skolan pga. resor. Kommer ni ihåg känslan när skolan slutade och man bara längtade efter ett sommarlov och drömmarna om lata dagar med sol, bad och glass i stora lass.

Jag ska vara ute i god tid med kläder till skolavslutningen nu. Jag tycker att det hör avslutningar till att ha på sig något fint, för att fira allt det som ligger framför en.

Jag samlade ihop några av mina favoriter inne hos Kids Brand Store som är en av Nordens största webbutiker med försäljning av kvalitetskläder från flera av världens ledande varumärken och även accessoarer för lite äldre barn från ca 8 år och uppåt vilket funkar på min stora fyrklöver.

Dom här är mina favoriter:

Mina absolut favoritfärger just nu är gult (love it!), och turkosa och blå.
Vitt känns ju väldigt aktuellt och som passar perfekt till skolavslutningar, även ljusrosa tycker jag om.
Tänkte att tjejligan ska ha någon fin klänning och grabbligan en piké tröja och ett par schyssta shorts eller jeans beroende på vädret.

Nu har jag chansen att erbjuda er en rabattkod med 25% rabatt på allt på ordinarie priser
-detta erbjudande gäller endast idag söndag (20 maj) så passa på att beställa innan storlekarna på just dina favoriter tar slut. Ange bara koden:  SKOLAVSLUTNING i kassan så dras rabatten av.
Happy shopping!

Kram!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Den skrivande mamman

    Oj, tänk att det redan är dags för skolavslutningar snart! Vart tar tiden vägen? Men så mysigt. Har så himla svårt att hålla tårarna tillbaka när barnen sjunger, eller när någon talar eller ja.. typ under hela ceremonin:-) Detta året har jag en i förskoleklass och en i tvåan. Kommer själv ihåg den känslan när skolan är slut. Underbart! Sommarloven var ju evighetslånga:-) Fina kläder som du har hittat förresten.

stats