My Baby Dolls

Kick off på Yasuragi

Hej allihopa!
Förlåt för den sega uppdateringen här på bloggen- just i helgen har jag varit med aktiv på min instagram sida- @mybabydolls heter jag där. Det har varit en hektisk, men helt underbar helg tillsammans med en massa härliga bloggkollegor- och jag har varit heeelt slut!

Det hela började på lördag morgon då vi träffades i Loppi- kontoret i stan för att sedan bli hämtade upp med taxibilar till Yasuragi spa-hotell i Hasseludden.
Där spenderade vi hela dagen tillsammans, med möten och coachning snack med våra härliga, drivna chefer. God mat, och såklart bad!
Har ni varit där?
Det här var min första gång, men vill gärna komma igen! Kanske med Andres/barnen eller kanske med min mamma/syster och svägerska. Jätte mysigt och otroligt avkopplande ställe.

mötenYasuragi (6)Yasuragi (1)
Innan bad var det tvagning.

Yasuragi (10)
Sen fick vi bada i dom underbara varmvattenkällorna ute med en helt fantastisk utsikt!
Såg en Viking Line båt åka förbi, så härligt!

Yasuragi (9)Jag är lite blyg av mig, lämnar helst inte min ”comfort-zone” men jag är glad att jag gjorde det. Jag träffade och lärde känna en massa härliga människor- några kände jag sedan innan medans andra var helt nya bekantskaper- vi hade det jätte kul. Tog lite roliga bilder gjorde vi också 😀

Yasuragi (3)IMG_0055Yauragi

Känner ni igen någon som ni kanske följer?

En Yasuragi-selfie 🙂
Yasuragi (8)
Annica, Paula och Jessica.

Yasuragi (7)
På kvällen kom Andres och barnen och hämtade hem mig. Tror att dom glömde bort mig för när jag ringde och sa att jag var ute och väntade var dom fortfarande hemma… Hmm 😉
Men jag fick tid att gå runt lite i dom fantastiska omgivningarna…Yasuragi (4)Yasuragi (2)
Väl hemma skulle jag såklart titta i goodiebagen 😀
yasuragibag
En massa gott och blandat!

Sen blev det en pizza kväll sedan!
Nicole ville natta Celina (för att få ta fram myset snabbare) hahaha 😀

IMG_9976

Och jag lyckades bli förkyld! Vaknade på natten med ont i halsen, kroppen, huvudet och näsan bara rann. Vattnet där i yasuragi skulle ju läka allt förutom ett brustet hjärta och då går jag och blir sjuk istället. 🙁
Fast jag övertalade några tjejer att hoppa in i isvattnet med mig, för att få igång blodcirkulationen, 10 grader- lagom uppfriskande 😉 hahaha.

Fortsättningen följer-
Nu ska jag passa på att sova medans Kevin och Celina sover!
Det var hans första dag solo på föris idag, men jag berättar mer om det när jag kan. Nu ska jag sova en stund och hoppas på att må mycket bättre när jag vaknar 🙂

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina H

    Jag var på eventet, men tiden efter allt prat m.m från scenen så fanns inte mycket tid kvar att få ev prata med er som var där,hade så gärna velat språkat lite med dig. men det kanske kommer fler gånger. m en en trevlig tillställning var det i alla fall.

  2. Nina

    Ja Satu det var modigt gjort! Så fin du blev på gruppbilderna 😊 Så tråkigt att du blev sjuk! Ta hand om dig och krya på dig 🌸 Bilden på Nicole och Celina är så bedårande 😍 Celina så fin i sin pyjamas 😀 Var är den köpt? Kram ❤️

  3. Filiz Demirbek

    Det verkar så härligt på Yasuragi, och jag är inte ens någon spa-tjej 😉 . Kul att göra det tillsammans med andra bloggare. Jag tycker du är modig. Om man har lite svårt att lämna sin Comfort-zone så tänker man ju en eller två gånger extra på innan man tackar ja till någonting. Modigt att bestämma sig för att gå! Oftast går det ju bra då och det blir kul! Är själv lite så, men försöker liksom säga mer JA för annars går man miste om så mycket roligt ju! 😀

stats