My Baby Dolls

Kevin 8 år!

{Innehåller reklam för Partyland }

Söndag kväll, snart midnatt. Jag loggade in för att kolla lite om någon saknade bloggen och blev så glad när jag läste kommentarerna! Tusen tack till alla som hört av sig ??❤️

I helgen har vi firat våran Super Wiiwi (Kevin) som fyllde 8 år igår och även Celina som blir 7 nästa söndag. Vi valde att även i år fira dom båda samtidigt med familj/släkt eftersom det skiljer bara 8 dagar på deras födelsedagar. Så i fredags hade vi dubbelkalas och dom var så glada och nöjda❤️

I torsdags fick vi ett ryck och bakade massor! Barnen ville baka något själva så alla satte igång. Jag är den tråkiga mamman som tycker att ska ni baka så ska ni också städa efter er själva. Phew vad mycket enklare det är när dom sköter allt det där själva, och deras självförtroende när dom säger att dom fixat ALLT själv. Älskar deras entusiasm, allt från inköpslista till ingredienser till att leta fram allt i affären och sen följa recept hemma.

Vanessa gjorde cupcakes, Danilo snickerskakor, Jonathan cake-pops och Olivia choklad/havrebollar. Jag bakade bullar och gjorde tårtor tillsammans med Kevin & Celina, Andres gjorde äppelpaj och Nicole, hon var den dom som skulle provsmaka på allt.?

Den obligatoriska syskonbilden ??

Alla ballonger och dekoration i samarbete med från Partyland ?

Kalaset var lyckat och vi kunde dra andan igen. Det är så mycket stress bakom kalas, såklart alltid värt det men också liiite skönt att ha sånt avklarat.

På lördag, Kevins faktiska födelsedag väckte vi honom med tårta, sång och ballonger i sängen. Nere i vardagsrummet väntade presenterna. Vi har som tradition att födelsedagsbarnet får välja middag och kvällsfilm, Kevin valde såklart Spagetti & köttfärssås, men film hann vi inte se för att vi var bortbjudna till barnens faster på mat och umgås.

Mina syskonbarn Emma & Felicia var hemma hos oss under dagen, sedan kom även min bror Stefu & Anna och vi sjöng och åt tårta igen ?

Tack för alla grattis hälsningar, det betyder massor❤️

Grattis igen älskade gobulle, du är den mest genomsnälla, omtänksamma och finaste människan jag känner❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats