Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

KÄRLEK!

Det var liiite för tidigt för att vara en helgdag men jag vaknade med varm och tacksamt hjärta när Olivia, Jonathan & Danilo gjort i ordning frukost till mig, 2 mornar i rad- <3 Vilken ansträngning de gjorde när de stökade runt i köket på morgonen, jag hörde dom viska till varandra att vara tystare 😉
Ena morgonen fick jag kakor och choklad till frukost, sen kom dom på att det kanske inte var så nyttigt med enbart det så dom rostade två mackor också.
Hur kul att de stora gör i ordning kaffe åt oss?? ♡


Vi har njutit av helgen tillsammans och försökt vara ute mycket.
Jag tänkte att jag får tiden att sitta vid datorn nu och skriva ikapp medans Isabelle sover, det kliar så in i helsinki i mina skrivar fingrar- men.  jag finner ingen ro. Jag har svarat på mail, skrivit upp viktiga datum och blivit avbruten sisådär 785 gånger av barnen och nu är det dags att skjutsa twinsen till deras kompis kalas.

Bilder från igår så länge då 🙂

Hur mår ni idag?
Vi hörs lite senare igen,
KRAM!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Dina barn verkar väldigt väluppfostrade. “Blir det någonsin kaos hos er” undrar jag ofta när jag läser din blogg, det är imponerande.

  2. Mikaela

    Här i Finland firar vi morsdag idag. Känner mig så tacksam o lycklig för mina tre underbara barn. De har uppvaktat mig så fint idag💕 vi har ätit god mat och prinsesstårta. Tyvärr kan jag inte fira med min egen mamma då hon blev sjuk men vi får ta igen det en annan dag😊 Att få bli kallad mamma är nog det bästa som finns🌸😀

stats