My Baby Dolls

Känns som fredag

 

Onsdag, men det känns precis som fredag då alla barnen är hemma. Det här lär ju bli en lååång vecka…. 😉

Olivia sover sen 9 (!) men det är väl förståeligt då hon vaknade halv 6 imorse och var vaken många omgångar på natten.
 
Jonathan har fortfarande utslag. Kan det inte ha varit pga. febern?
Allihopa är annars pigga och glada och dom tar medicinen helt utan problem. Skönt att slippa den saken att bråka om…
 
Här kommer fyra bilder som togs i söndags inann kalaset i Lek Vegas:
 
Precis när jag och en kompis pratade att man alltid blir sjuk efter att ha besökt Lek Vegas- and here we are.
Men man vet ju aldrig. Nicole klagade ju på halsont förra veckan redan och sen var det inget mer med det.
 
Några bilder från igårmorse också…
 
 
Jag har fått några väldigt ”omtänksamma” mail från er läsare som undrade varför jag var på Lek Vegas på kalas med barnen då jag är sjukskriven…
– Well… jag gick efter hur jag mådde och kände att det är samma sak om jag sitter där på min röv och tittar på när mina barn är på kalas och har roligt, lika gärna som jag hade suttit hemma.
Det är ju inte så att det är JAG som springer runt och busar, hoppar och klättrar överallt….
Och jag får ju faktiskt vistas ute bland folk, trots att jag är sjukskriven. Det här är ingen sjukdom och det smittar inte. (Inte på det viset iaf) Smiley Jag är inte dum, jag lyssnar på kroppen och vilar jätte mycket på dagarna.
Och det har gett resultat, sammandragningarna har lugnat ner sig jätte mycket. ♥
 
Skönt att ha Andres hemma nu när alla småttingar är sjuka från dagis. Jag ska nog skriva en lista på vad som behöver handlas, för hela gänget får inte gå ut till affären idag.
 
Nu ska jag skriva ihop ett inlägg om namnen som vi tänkt på, och ge er bild på köket och lite annat smått och gott. ♥ Kul att ni uppskattar inläggen om min städ-o-holic och inredning, haha 🙂
 
Idag ska dem också komma och kolla upp våran torktumlare som vi precis fått tillbaka från service som läcker vatten! Gaaah!
 
Ha en fin dag allihopa!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena H

  Mäh, hoppar du inte runt o klättrar o sånt…?! Hihi vilka kommentarer du får. 🙂
  Är man sjukskriven får man ju helst inte göra nått vet du, helst knappt andas heller för då tror dom att man fejkat allt. 😉
  Suck suck och dubbelsuck….
  Tur du gör det du själv känner att du klarar av, för annars skulle du bli tokig om du lyssnade på andra än läkaren o dig själv, lovar dig att jag vet hur det är!
  Har varit sjukskriven länge nu, går i ett team på hälsocentralen för att hitta nått som hjälper mot den hemska smärtan i kroppen, men det ser inte så positivt ut tyvärr.
  Lite kul (eller inget kul alls)när man går o handlar och nån frågar vad man gör på dagarna (förut svarade jag att jag var arbetslös, mycket enklare) och när jag svarar att jag är sjukskriven så har de miljoners med idéer på vad jag ju borde klara av ”för jag klarar ju av att handla, så då måste jag ju kunna fixa ett jobb också”.
  Inte så kul att ständigt få höra när man har så ont så man bara vill hugga av dom kroppsdelar som värker som mest. :/
  Folk är lite för snabb på att komma med förslag ibland…
  Förlåt för långt inlägg.
  Ha det bäst.
  Kram från Söderhamn

 2. katarina

  Min lilla dotter har också hela kroppen full av röda små prickar!! Hon fick dem samma dag som hon fick feber, nu har vissa utav prickarna blivit större, vete 17 vad det är för något? Men det är kanske något virus som går som också ger prickar tänker jag?

 3. Lena

  Hur ser prickarna/utslagen ut ? Kan vara scharlakansfeber då det är streptokocker det också precis som halsfluss… Mina tjejer hade halsfluss vid jul och ena tjejen fick röda utslag över kroppen…

 4. Emma Mamma till Eddie & Wilton

  Min äldsta son fick utslag av ett pencillin han fick när han var mindre visade sig att han var allergisk mot det.

  Och här känns det som Torsdag Brukarvara ledig Torsdagar och sen jobba helgen men denna veckan blev det ledig Onsdag & helg ganska härligt :0)

 5. Carina Widell

  Det är klart att du får gå ut fast du är sjukskriven. Har själv varit sjukskriven 1,5 år i sträck en gång för länge sedan och då skulle ju jag i så fall ha ”suttit inne” i 1,5 år. Nääää, det vore ju hemskt i så fall.

  Jag är också fullt övertygad om att du känner din kropp bäst, det kan aldrig någon annan känna. Konstigt vad en del ska klaga då och moralpredika.

  Tack för en mycket trevlig och bra blogg!

 6. Ullis

  Hejsan!
  Att vara på ett Lek och busland är påfrestande….för barnen (för vuxna kanske öronen blir lidande, haha). Så löjligt att de gnäller över en sån sak. Strunta i såna kommentarer!

  För det andra…så tänkte jag på Jonathans utslag. Min lilla Charlie har haft hosta och öroninflammation. Han fick då utslag på kroppen och det var sharlakansfeber. Han fick Kåvepenin då mot öronen och det skulle även hjälpa mot det andra.

  Krya på alla barnen!

 7. Joanna Eriksson

  Stackars alla småttingar!:-/ Tänkte på Jonathans utslag,det är ingen reaktion på penicillinet då?:-/ är ju inte helt ovanligt.. Hoppas dom är piggare snart!:)
  Kram

 8. Melina

  Åh saknar mina små älsklingar!
  Om du någonsin behöver hjälp hemma nu när du är sjukskriven, så är det bara att smsa mig! <3
  Hälsa familjen!<3

 9. elin

  Hej!
  Jag tycker att ni ska ringa vc, kan vara så att utslagen beror på allergi mot medicinen!!

  Hoppas att dina sammandragningar ger sig!

 10. Linda

  Hej!
  Tänkte bara skriva ang prickarna, de kan oxå bero på att han kks inte tål just kåvepenin?, min ena son såg ut som en prickigkorv efter en allergisk reaktion av kåvepenin när han fick de.
  De kan ju även va nässelutslag av febern men ville iaf säga de me allergisk reaktion. Hoppas alla kryar på sig.
  Kram från en blivande åttabarnsmamma:-)

 11. Hjördis Pedersen

  Hej, Jag håller med dig, när det gällde kalaset, tror absolut inte du är dum, du om någon måste ju känna din kropp vad du kan och inte kan göra, alltid någon som skall gnälla. Krya på dina gullungar, önskar er en trevlig dag trots sjukdom. skickar några varma krya på kramisar.

stats