Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Jag saknar det redan.

Hej och tack för tips ang. kameror. Jag har varit supernöjd med min kamera, den har en massa manuella finesser som man kan lära sig, men jag har varit nöjd med att ta per automat. Den har också vikbar skärm så man kan ta selfies, haha 😉 Jag vill inte ha en stor otymplig kamera som, jag vill ha en kompakt systemkamera som hänger med mig dagligen. Nja… vi får se vart jag hamnar, vilken kamera det lutar åt.

Jag sitter och tittar igenom min bloggmapp med bilder som ja tänkt bjuda på, och jag suckar och drömmer mig bort när jag ser på bilderna från Spanien. jag vill tillbaka. 😀

Resa med barn (882)
I mellanpoolen behövde de 4 största inte musklerna (armpuffar) men när dom badade själva i den stora så fick dom ha det. När vi badade med dom så fick dom simma utan, och dom övade på att dyka en massa och simma. Nicole knäckte koden och kunde simma en bra bit, Vanessa hon mest dök. Lite som jag när jag var liten, jag var jämt jämt under vattnet. Mer under än vad jag simmade faktiskt 😀

Resa med barn (858)Resa med barn (854)
Våran lilla Vilda (Olivia) hade också oftast armpuffar när hon badade. Jag satt vid poolkanten och höll koll när jag inte var i vattnet, men det var en trygghet att hon hade musklerna då hon är mer vild än tam den flickan och som hon sprang runt och dök och hade för sig  😉 Därav det nya smeknamnet Vilda som faster Ela kom på. Hennes farmor heter ju Vilda Elizabeth, så det var passande 😉
Resa med barn (867)Resa med barn (842)Resa med barn (865)
Fina Melina ♡

Resa med barn (840)Resa med barn (857)Resa med barn (836)
Hoppa in med lite olika trix i vattnet är superkul 😀

Resa med barn (809)Resa med barn (806)Resa med barn (804)Resa med barn (879)Resa med barn (795)
Vi köpte en sån där badring till lilla Celina att sitta och flyta på i stora bassängen, det var dock ingen större hit då själva sittdelen var väldigt djup, så efter ett tag sjönk hon ner med vatten till hakan. Vi har två liknande hemma som är superbra som vi inte orkade släpa med oss dit.Resa med barn (791)Resa med barn (789)Mallorca Alcudia Pins (175)Glass i stora lass hela dagarna blev det. Det är nog en av sakerna som barnen kommer att minnas, hur dom sprang iväg för att hämta glass efter glass 😀

Mallorca Alcudia Pins (186)
Hon tar detta med semester på stort allvar ♡

Mallorca Alcudia Pins (217)Mallorca Alcudia Pins (202)Mallorca Alcudia Pins (205)
D
et är verkligen att rekommendera att ha All-inclusive när man reser med barn. Så otroligt skönt att slippa tänka på matlagning eller vart man ska gå och äta. Vi hade riktigt god mat i buffén, alltid hittade man rätter som man tyckte om. Barnens favvo var pasta med köttfärssås. Vanessa är dock lite mer den som vågar testa på olika grejer så hon valde kräftor och annat skoj lite då och då 😉
Till varje efterrätt åt vi massor med vattenmelon och ännu mera glass.

Mallorca Alcudia Pins (224)
Olivia och Kevin slocknade efter maten 🙂

Mallorca Alcudia Pins (219)
Efter en lunch, tror att det var första dan så sa barnens faster Ela att nuuu hajjar hon varför jag valt att packa ner 2 t-shirts/klänningar per dag till barnen, speciellt då Kevin som hade hela buffé menyn på sin tröja…
Därefter lärde vi oss att ta av han tröjan varje gång han skulle äta, hahaha 😀

Efter lunchen gick vi direkt tillbaka till poolen för ännu mera bad.
Barnen hade lite olika favvo pooler.

Resa med barn (698)
Denna mellan bassäng var Olivia, Kevin och Celinas favorit, för då kunde dom leka och röra sig fritt och åka kana.
(Ja inte Celina då, men hon försökte! (Ni som såg mitt instagram klipp vet vad jag menar)

Och denna var främst Danilo & Jonathans favorit för då simmade dom utan muskler kors och tvärs och dök ner efter ett par simglasögon som jag kastade åt dom.
Resa med barn (672)
Den här poolen hade även bubblor som sattes på lite då och då.

Resa med barn (669)Resa med barn (714)
Resa med barn (707)Resa med barn (693)
Den här pojken ♡ Han har ett hjärta större än hela universum och han äger även mitt.

Resa med barn (687)Resa med barn (685)
Me and my twins ♡♡

Resa med barn (676)
Såhär sov dom här två nästan varje dag. Resa med barn (662)Resa med barn (633)Resa med barn (656)Resa med barn (654)
Jag har hur mycket bilder som helst från den här dagen, jag får helt enkelt dela upp dom så ni inte hinner somna under inlägget 😉

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ingela (Familjen Järestedt på Youtube)

    Det ser HELT fantastiskt ut! Vi åker i december (till Teneriffa), känns sjukt dubbelt med att längta efter resan eftersom jag ju faktiskt inte vill att det ska bli vinter än 😹 Hade ni någon barnklubb på hotellet? Vi har aldrig haft det förr men kommer ha det nästa resa, undrar om det är något kul och spännande för barnen? Eller om det mest blir rita och kolla film 😏 Välkomna hem i alla fall!

stats