Jag låtsas som att jag inte hörde det där.... | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Jag låtsas som att jag inte hörde det där….

Godmorgon!
Glömde ju skriva att Kevin fyllde hela 7 månader i förrgår!
Smiley

Mammas lille gobulle.

Samma dag sa han också sitt första ord. Innan jag avslöjar vad det är så tänk er det här:
Jag tar hand om honom mestadels av dygnen (hans pappa jobbar ju) Jag leker med honom, går ut, jag matar honom, klär på, badar, tröstar, gosar, myser, nattar, byter blöjor, tröstar när han vaknar på natten. Jag har gått runt i veckor och försökt få han att säga Mam-ma.

Och vad tänker ni då att hans första ord blir?
PAPPA.
Smiley

Hallåå? Vad hände där? Smiley
Först tänkte jag ju att det var bara en engångsgrej, men han säger så heeeela tiden!
Gissa vem som skiner som solen och gottar sig åt det hela? Jo Andres såklart. Så jag låtsas som att jag inte hör 😀 Smiley

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Exakt som här…min pojke sa pappa för 1 vecka sedan på sin 6 månadersdag. Här tjatar man mamma mamma mamma och så kommer det ut pappa. Och precis som Kevin så tjatas det verkligen pappa.
  Gissa vad jag tjatar ännu mer nu 😉

 2. 8 barnsmamman

  Precis så var det med vår minsting också. Jag övade och övade att han skulle säga mamma och så sa han pappa istället. Jag skyllde på att han inte behövde kalla på mig eftersom jag alltid fanns där. Det är så roligt när de börjar prata.

 3. Född i Norge

  HA HA HA…..sååå typiskt va.
  Mitt barnbarns första ord här hemma hos mig,
  när jag tränat på mormor i evigheter, det var………
  ÖRONHÄNGE…….sug på den du 🙂 🙂
  Hälsningar Skåne.

 4. Fembarnsmamma87

  Oftast blir de ju så eftersom du är hemma och kanske pratar en del om pappa som är och jobbar eller så. Då blir de ju lätt så att pappa blir första ordet. Sen läste jag någonstans att pappa är lättare att säga men de vet jag inte om de stämmer.

Annons
stats