Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Jag hittade tillbaka!

Och så var den här helgen slut.
Jag sitter och överför bilder från våran helg, lite som en påminnelse också om vad som har hänt, haha, vadå förvirrad.

Vilket härligt väder lördagen kom med!
Jag satte Isabelle i vagnen och gick på långpromenad med henne, hon var inte vidare trevligt sällskap då hon slocknade direkt när vagnen började rulla…. :-/
Jag gick och gick på helt nya vägar och stigar och några gånger tänkte jag att jag aldrig kommer att hitta tillbaka. Tog bilder på stigarna ifall det skulle bli kris, haha 😀
En timme gick jag i solskenet, såg hästar, kossor, rådjur och tranor. Har ni sett några tranor i år? De är enorma!
En biodling såg jag också för första gången i mitt liv, fullt med bin. Tänkte precis ta fram telefonen för att ta bild när jag upptäckte att dom var närmare mig än tänkt, så jag fick lite bråttom, med bina hack i häl på mig haha 😀
Jag är lite knäpp sådär och gör JÄMT bort mig. Jag pratar och skrattar för mig själv. Tur att jag kan skylla på att jag pratar med bebisen i vagnen, inte kan de veta att hon sover och fattar nada 😉 Men hey, thats me, lite akward sådär 😉 Man ska ska väl bjuda på sig själv lite och inte ta sig själv på så stort allvar, det blir mycket roligare så.


Jag lyckades hitta tillbaka hem. Barnen hoppade studsmatta och lekte ute med kompisar när jag kom, Isabelle och jag gjorde dem lite sällskap.


På eftermiddan åkte vi till Nynäshamn för att posta iväg lite paket och handla lördagsgodis och något att grilla.
Jag och Vanessa fick för oss att hämta ut våra utemöbler från garaget och ställa dem på altanen som vi ännu inte har 😀 Andres och min pappa håller på och bygger ram till våran altan, men virket tog slut så vi bar bara ut allt och ställde på gräset utanför huset 😀 Hur bra som helst medans och i och med det så åt vi ute för första gången den kvällen. Även baby Belle åt sin mat utomhus för första gången 🙂 Det blev kött, tomaten och halloumi med sallad, och pasta med till barnen.

Vi skulle behöva mer möbler till altanen, en matgrupp bland annat. Har ni några tips på var man kan hitta fina, prisvärda grupper?

Fortsättning på helgen fortsätter….

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Ser helt underbart ut. Själv skulle jag gå till skogen med barnen men fick vända när snön gick över knäna på mig. Detta trots två veckor med plusgrader. Nu längtar jag sååå mycket efter sol och värme. Vilken härlig terrass ni kommer få, en sån vill jag också ha. Kanske jag ska skriva det på önskelistan till tomten i år 😉

  2. Malin

    Hej! Vi har köpt alla våra senaste utemöbler på Trademax. De har mycket kampanjer och det går snabbt att få hem varorna.

  3. Lotta

    Mio Möbler, där handlar vi alla utemöbler. Lite dyrare än standard, men kvalitén är bättre där än på tex Rusta, Jysk mm.

stats