Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Its ur birthday

Hej och jätte tack för alla grattis hälsningar till A, jag ska framföra dom till honom imorgon 🙂

Jag har haft helt fullt upp idag. Jag vet inte vad jag har fått gjort??! Tiden har bara försvunnit och jag har hållit igång utan paus hela dan.

Igår började vi göra tårtan som vi skulle äta idag. Först var jag på familjemöte på föris och sen snabbt hem för att göra tårtan innan alla skulle lägga sig. Alla satt vid bordet och ville hjälpa till, i love it!

Egentligen tycker perfektionisten i mig göra allt själv, noggrant, ordentligt och raskt! Men jag ser förbi sånt när jag ser glädjen och viljan från barnen att hjälpa till, och framförallt stoltheten över att visa något som dom samarbetat att göra tillsammans.


Grädden blev inte bra så jag fick göra om det idag med hjälp av Celina & Kevin som skulle dekorera…. Allt hade hamnat i munnen om jag inte hade plockat bort det jag skulle ha… 😉

Hon säger “Shia klaaar! Tack tack.” -när hon ätit mat eller badat klart (enligt henne). (Shia betyder alltså Celina)

Hämtade hem barnen, vi blåste ballonger och förberedde med blommor och presenten från oss. Och så överraskade vi honom med sång när han kom hem!

“Bööö!” Skrämmer hon folk. Säg inte så när hon har ätit för då har hon plötsligt dagens matsedel i håret och ansiktet… Som här på bilden….

Vi har badat, ätit gott och avslutat kvällen med gurka och morotsstavar och dipp till film. Barnen var bombsäkra att det var fredag idag och blev besvikna att dom måste till skolan imorgon 😉

Imorn vankas det fest, men jag lovar att försöka hinna uppdatera! Kram på er!😘

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Hej! Har en fråga som inte alls rör inlägget. 🙂 hur får ni till det med sovrutiner för barnen? Hur får ni i säng allihop på kvällen? Jag har “bara” två barn och tycker att nattningarna är så jobbiga. Min minsta är otroligt pappig, bara pappa som kan natta. Om jag är själv med dem är det bara vagnen som funkar. Min stora kille (4 år) verkar aldrig komma till ro och oftast får jag honom inte att somna förrän typ 21:30 på kvällarna! Alldeles för sent känns det som. Har försökt skippa tupplur mitt på dagen men då somnar han vid middagsbordet kl 17 och är sen uppe hela kvällen ändå. Försöker alltid få till en mysig nattningsstund genom att läsa saga och så, men får inte till det ändå. Vill absolut ha ett barn till så småningom men det här med nattningarna gör att det känns mindre lockande. :-O

 2. En finsk läsare

  Grattis Andres!! Vad roligt att alla fick vara med och hjälpa med tårtan 🙂 Viktigt för barnen! Jag har läst din blogg ända sen du var gravid med Kevin och tycker att du är så inspirerande Satu! Själv har jag två små barn och tänker ibland att jag orkar inte fara ut med dom eller till butiken… Att det är för jobbigt med trots osv… Sen tänker jag att om Satu kan göra det med sju stycken så klarar väl jag med mina två 😀 Nästa gång du har frågestund på din blogg kunde kanske Andres svara på läsarnas frågor 😉 Tack för den bästa bloggen ja hyvää syksyn jatkoa perheellenne! ❤️

 3. nette

  Hej Satu,
  jag beundrar ditt talamod när jag ser Celina – jag skulle bli galen när barnen kladdar överallt!!
  Fyllde A. 50 ar???

stats