Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Internationella tvillingdagen


Igår var den internationella tvillingdagen, jeey!
Jag tycker att det är så coolt med tvillingar, och ända sen jag var liten har jag önskat att jag skulle få twins. Chansen kändes så liten för varken jag eller Andres hade tvillingar i släkten.
När jag åkte in till gynakuten för blödningar så fick vi veta att det var två i min mage och jag var så glad, i ett lyckorus!

Efter varje graviditet efter dom så sa folk helt chockade till mig- “men tänk om det är två igen!”
“Jaaaa! Det skulle vara såå kul! svarar jag, för så är det. Jag skulle gärna vilja ha tvillingar igen. ♡♡
Utan att tveka.

Dom här två delar en band som är omöjlig för utomstående att förstå, Dom känner varandra utan och innan, dom vet hur den andre mår utan att behöva säga ett enda ord. Dom finns alltid där för varandra, tänker alltid på varandra. Dom är oskiljaktiga. Dom bråkar förstås också och ibland känns det helt hopplöst, men i nästa stund kramas dom och skrattar och har så kul som bara dom kan. Det är så sjukt häftigt att se detta från första parkett. Jag kan bara hoppas och önska att det ska hålla för resten av deras liv. Jag önskar att jag hade någon lika nära mig som dom två.

Mina guldklimpar.

Grattis på eran dag Danilo & Jonathan, jag älskar er mer än ni någonsin kan förstå. ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johannah m. 5

    jag har också tvillingar, dock tvåäggs men de har också ett band som de andra syskonen inte har. Ibland sliter man sitt hår för att de bråkar så och sen har de så roligt och skrattar så hjärtligt åt ngt som ingen annan förstår <3 och tröjan, believe in yourself – var finns den att köpa? <3

  2. Mia

    Jag har 1 tvillingpar ( pojkar ) på 12 år .
    Min syster har 2 tvillingpar . (Pojkar 12år ) & en pojke & flicka på 9 år 🙂 tänk att vi gick gravida samtidigt med 4 pojkar med bara 4 månader i mellan . 😊

stats