Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Insnöade

SOM vi har fått snö!
Igår kväll när vi var på väg hem från Abuelo & Abuela (farfar & farmor på spanska) så blåste det snöstorm, det har kommit såå mycket snö nu att vi sitter insnöade här hemma. Jag tycker det är supermysigt, barnen också.

Vi vaknade strax innan 9 i morse (do i need to say more?!) lunkade runt i pyjamas, tog ett varmt bubbelbad och istället för att gå ut och röja på förmiddagen så tog vi det lugnt och myste hemma. Barnen har lekt och spelat in videos och jag har fixat och donat, bytt sängkläder och städat ordentligt i småtjejernas rum. Olivia fick slajm både när hon fyllde år och på julafton och “någon” har lekt med det lite överallt i rummet….

_DSC0404
Och alla dessa nya leksaker som dom fick i julklapp ska ha ett eget plats i rummet… Jag säger det varenda år, men nästa år ska vi inte köpa så mycket! Blir det för mycket så blir det inte uppskattat och jag vill verkligen att mina barn lär sig om tacksamhet.

_DSC0410_DSC0417
Jag borde ta och rensa bland Celinas babyleksaker, hon är ju en stor tjej nu 😀 Men jag tar det när jag hinner.
På tal om stor tjej så har hon gjort nummer 2 på pottan två mornar i rad nu!
Idag fick hon ha på sig trosor istället för blöja och hon sprang till tom tätt till pottan, men inget mer kom.
Sen råkade hon dock kissa på sig och det var jätte jobbigt. “Oh nooo! (som världens undergång för henne) BLÖT!”
Alltså min lilla gullunge!

_DSC0421
Hur har ni det?
Har ni städat ut julen? Vi gjorde det redan på nyårsafton, haha… Ljusstakar i några fönster och stjärnor i vardagsrummet finns kvar, men annars är allt borta och det kändes så skönt! Så mycket mer plats och utrymme det blev igen.

Dagen fortsätter med fix och plock, grabbrummet ska bli helt klart idag, några hyllor och en lampa ska upp och så är det lite småfix. Några av barnen är ute och leker i snön och när Celina vaknar så ska vi göra dom sällskap.

Hoppas att ni mår bra? XOXO

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa

  Jag har inte orkat städa ut julen men får nog göra det i helgen då granen börjat barra jättemycket 😉
  Det är mysigt med julsaker, men efter nyår så är det skönt att plocka fram ljusare gardiner och dukar.. 🙂
  Idag mår jag bra, men igår var jag helt slut när jag kom hem efter jobbet, gick och la mig i sängen med en gång och somnade nästan..
  Vilket fint dockhus Olivia har 🙂

 2. Jennifer

  Skulle vara kul att läsa vad barnen fick i julklapp. 🙂
  Uppe i Norrland där jag bor har vi nu fått -24 grader så det är lite för kallt för att hå ut. Vi passar på att mysa inne. Min mamma ramlade i förrgår samtidigt som vi var barnvakt, och har fått hjärnskakning. Så jag ska pyssla om henne. Samtidigt ringer mamman till barnet vi passade (min kusin) och säger att hon ramlat i slalombacken och slitit av ledbandet. Otursdag kan man säga. 😬
  God fortsättning på er!

 3. Ann-Sofie

  Vi har fått magsjuka men förhoppningsvis är hela familjen frisk snart. Kommit mycket snö här i norr också, så mysigt. Vad söt hon är lilla Celina.

stats