My Baby Dolls

Inskolad och klar ?

Ledsen för dålig update, det är lite mycket att ta in så jag är helt slut på kvällarna. Och så är jag inte van att gå upp klockan 6 varje morgon heller 😉

Så var inskolningen slut för Kevin- på måndag ska han gå solo.
Det känns helt OK, han spelar på mammigheten när jag är där 😉 Jag tror att han kommer att trivas- och gör han inte det så är jag ju hemma. Inte på föräldraledighet full tid dock.

inskolning (2)Förskolan Tallen
Idag vid vilan somnade jag nog före Kevin 😀 Lite pinsamt att komma upp från vilorummet med rufsigt hår och nyvaken, haha 😀 tur att jag inte var den enda 😉

Mysigt att ha vart nära Olivia också. Se hur hon är på föris och sådär. Tror att dom kommer att ha en stor trygghet i att ha varandra där- Olivia är ju van att ha tvillingbrorsorna hos sig.
DSC00192inskolning (1)
D
et går bra i förskoleklass för Danilo & Jonathan. Dom tycker att det är kul att vara själva och än så länge har dom inte reagerat på att inte ha brorsan där. Dom träffas ju på rasterna, lunch och mellis.

Olivia & Celina väntar på Dano & Tantan i skolan…

DSC00197DSC00195

Japp, det tar ett tag för oss alla att komma in i allt, den här terminen är ju helt nytt för oss alla.
Nya ställen och nya rutiner.
Jag har supermånga bilder att bjuda på, jag måste nog rensa i min bloggmapp för bjuder jag på allt som jag tänkte så kommer jag aldrig i fas 😉

Hur mår ni? Hur går det för era barn i skoan/ föris?
Trivs dom? Eller du som läser kanske går i skolan själv, berätta gärna 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. alex

  Började sista året i gymnasiet just, aldrig varit så motvillig att stiga upp på morgonen…mycket stress o press på studentskrivningarna som börjar om 2 veckor o så e det kompisproblem när man i en liten skola försöker ta avstånd från energiätande vänskap. Tillsammans äter dom två upp all motivation så just nu fokuserar jag på framtiden…

 2. Helena H

  Vad skönt att det går bra för twinsen i varsina klasser. Och likadant för dom andra förstås. 😊 Här känns allt jättekonstigt när Linnea inte ska tillbaks till skolan eftersom hon tog studenten i juni. . Så ovant. Känns nästan som att hon/vi skolkar ju. 😁😊
  Ha det bäst. Kram från Söderhamn

 3. Ida, en 18-årig tjej

  Började trean på gymnasiet i måndags, alltså är det sista året nu, sååå skönt!! Det kommer nog bli ett roligt år iallafall och det ser jag verkligen framemot!
  Hoppas allt kommer gå bra för er också!!
  Kram <3

 4. Louise

  Izabella går i förskoleklass och hon är jättetrött på kvällarna. De stora går i klass 5 och klass 7 så vi har en tonåring här hemma.
  Jag själv har i princip gått i skolan hela sommaren och hållit på med vårt examensarbete, terminen börjar på onsdag…min sista termin i det teoretiska sen har jag 2 vfuperioder kvar till våren(om jag klarar av VFUperioden innan jul).
  Sen när allt är klart med examensarbete och så är jag utbildad förskollärare.

  Ha en bra helg.

 5. Karin

  Ååå vad kul att det går så bra för alla i skolan/föris. Själv började jag gymnasiet förra veckan och trivs inte alls. Vet inte hur jag ska göra då jag har en klump i magen när jag ska till skolan. Gick du gymnasiet? Isåfall vilken linje?

 6. Anna

  Min äldsta började årskurs fyra i tisdags! Han är chockad över hur mkt längre dagar dom går! Han är helt slut stackarn! Mina tre mindre är hemma med mig på dagarna och idag provade vi Miniröris på Friskis för första gången! Sjukt kul!

stats