Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Inlagd på sjukhuset….?!?!!

(Ledsen för att jag kommer att skriva med stora bokstäver, jag skriver från mobilen, vet inte varför det blir automatiskt stora?? På detta viset skulle det ta en evighet för mig att skriva om allt….) HERE IT GOES.

JA- SOM SAGT Så LIGGER JAG HäR På HUDDINGE SJUKHUS NU, DEN STöRSTA CHOCKEN HAR NOG LAGT SIG, MEN MILJONER FRåGOR SNURRAR RUNT I MINA TANKAR. VI TAR ALLT FRåN BöRJAN:

VI KOM IN HIT TILL HUDDINGE SJUKHUS FöR VåRT VANLIGA KOLL, DENNA GåNG KOLLADE DEM FLöDET,Så VåRA SMå PRINSESSOR FICK FöLJA MED OSS. ALLTING SåG JäTTE BRA, BåDA POJKARNA LIGGER NU MED HUVUDET NERåT 🙂 ALLTING BRA,VI SKULLE KOMMA TILLBAKA FöR TILLVäXT ULTTRALJUD NäSTA TORSDAG. VI åKTE NER TILL PLAN 4, (specialist mödravård) OCH EFTER EN LåNG VäNTAN KOPPLADES JAG IN På CTG- VILKET OCKSå SåG JäTTE FINT UT, FöRUTOM NåGRA SAMMANDRAGNINGAR, MEN DET VAR SOM DET BRUKAR VARA. SEN FICK VI TRäFFA LäKAREN SOM VANLIGT, SOM I STORT SETT SA ATT ALLTING SER JU JäTTE BRA UT, OCH “VI SES NäSTA VECKA”. PRECIS NäR VI SKULLE Gå Så FRåGADE JAG HENNE OM MINA FLYTNINGAR, ATT DEM äR VATTNIGA OCH KOMMER GANSKA MYCKET, MEN HON SA BARA ATT “DET äR VANLIGT SåHäR På SLUTET”…  JAG BERäTTADE OCKSå ATT MINA SAMMANDRAGNINGAR HAR öKAT På SISTONE OCH ATT DET BöRJAR KäNNAS LITE… TILL SLUT Så FRåGADE HON MIG OM JAG VILL ATT HON SKA KIKA På MIN LIVMODERTAPP. OCH DET VILLE JAG. HON HöLL På OCH KäNDE MED LITE CHOCKAD ÖVERRASKAD MIN, OCH SA TILL SLUT “JA, DET HAR JU BöRJAT HäNDA GREJER…. DU äR öPPEN 4 CM…..” JAG BLEV HELT PAFF. HON BEODRADE MIG OM ATT KLä På MIG OCH LäGGA MIG NER På BRITSEN MEDANS HON GICK OCH SKULLE PRATA MED öVERLäKAREN. HON KOM TILLBAKA EFTER EN STUND MED EN JäTTE TREVLIG BARNMORSKA, OCH DEM SA ATT JAG BLIR INSKRIVEN HOS DEM NU… WHAT?! HELT CHOCKAD! OCH VADå öPPEN 4 CM?! HUR LäNGE JAG HAR VARIT DET VET INGEN. ANDRES åKTE IVäG OCH LäMNADE FLICKORNA HOS MUMMU OCH PUA, MEDANS JAG VISADES IN I ETT RUM SOM JAG DELAR MED EN MöRK KVINNA SOM HAR HAVANDESKAPS FöRGIFTNING. BARNMORSKAN GAV MIG EN BRICANYL SPRUTA I ARMEN FöR ATT LUGNA MINA SAMMANDRAGNINGAR (samma spruta som jag fick sist vi åkte in) HJäRTKLAPPNINGEN OCH SKAKNINGARNA KOM GANSKA FORT. JAG FICK OCKSå EN SPRUTA KORTISON På SKINKAN SOM SKA HJäLPA TILL MED LUNG MOGNADEN FöR BEBISARNA. “DET SKULLE VARA BRA OM DU HANN Få DEN ANDRA DOSEN KORTISON IMORGON OCKSå” (Det är 2 sprutor som man ska få med ett dygns mellanrum.) Så den måste jag hinna få, och sen får bebisarna komma i stort sett, sa barnmorskan. Hon tog en massa andra prover i armen och jag fick ge ett urinprov också. Vi får se vad dem visar sen… JAG KäNNER SAMMANDRAGNINGAR, MEN DET äR JU INGA VäRKAR. MAGEN BLIR BARA JäTTE HåRD, OCH DET äR JU LITE OBEHAGLIGT, MEN DET äR JU INTE SOM ATT VäRKARBETET HAR SATT IGåNG. FAST äNDå äR JAG öPPEN 4 CM, HUR SKA JAG FöRKLARA DET….??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats