Ingen rubrik kinda day | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Ingen rubrik kinda day

En storm av hormoner och känslor har övertagit min kropp känns det som.

Känslan av tacksamhet och enorm lycka sköljer över mig, samtidigt som jag kämpar med att inte stressa och oroa mig för allting.

Vi har precis fått vårt 8:e lilla underverk, lilla Isabelle som kom 10 dagar efter att vi fått tillträde till huset. Så vi har flyttat, och vi håller på och renoverar huset från golv till tak för att göra det till vårat eget. Till just vårat drömhus. Nu börjar vi se ljuset i renoveringen och vi alla bara längtar tills vi har ett helt hem att använda.

Barnen har inte ens klagat över att bo såhär, jag är så stolt över dom!❤️

Jag bara längtar tills vi får göra iordning alla deras rum, ta upp alla deras saker ur flyttkartonger.

Jag kommer att lägga Före och Efter bilder på hur det såg ut, men just i nuläget vet jag inte ens vad jag skulle kunna visa för er 🙈 Var ska jag börja?

Här jobbas det på för fullt från morgon till kväll och sen en vecka tillbaka är jag här hemma med småttingarna.

Vi ser det positiva i detta. Vi gör det här för vår skull. Att vi får huset så som vi vill och den här renoveringen är inget dåligt- tvärtom. Det här är så bra! För varje dag händer det något, vi går framåt.

Om ni vill så kan jag lägga upp en ”just nu” läge på bloggen om huset/renoveringen?

Så det har varit fullt upp med renovering och handla material och där emellan möbler till barnen.

Sen så blev barnen mer eller mindre sjuka.

Olivia och Celina fick hög feber förra veckan och resten av syskonen började hosta.

Jag började nästan grina över det, just på grund av att vi har en nyfödd hemma. Hur håller man nyfikna och kärleksfulla syskon borta från sin nya lillasyster utan att känna sig jätte elak? Utan att dom ska känna sig utanför?

En av våra tripper till IKEA ☺️

Iförrgår var första gången sen vi flyttade hit som jag inte var vaken till jättesent. Jag somnade som en stock strax innan 20! Vaknade på natten och undrade vem jag gått boxningsmatch med? Så mörbultad och ont precis överallt.

Det fortsatte hela förmiddagen igår tog en alvedon och låg bara på soffan med Isabelle i min famn och så försökte vi sova. Migrän.

Jag frågade Andres om Kevin och Celina kunde vara med på undervåningen medans de jobbade så jag hann sova en stund. Som tur var gick det över senare på dan.

Isabelle är en snäll bebis. (Tar i trä nu😂)

Hon sover bra, vaknar på nätterna för att äta och få torr blöja. Jag kämpar på med amning och ger extra ersättning efter. Jag vaknar av mig självt ännu fler gånger bara för att titta till henne, andas hon? Ni med nyfödda, har ni också könt den oron?

Jag tittar till alla barnen och stoppar om dom, alla våra barn är likadana, dom sparkar av sig täcket.

Jahop, syskonen är i skolan, Olivia har fått välja fritt om hon ska vara på föris eller inte. Hon fick vara hemma hela förra veckan, tänkte att hon vill vara med bebis och allt det där men det tyckte inte hon😂

Den här veckan har hon valt att vara på föris. Nästa vecka är det höstlov!👻🎃

Nu ska jag göra iordning oss, vi ska iväg på en photoshoot med Isabelle🤗😍

Ni får se mer sen!

Det blev lite blandat babbel, idag ska jag koppla in datorn här så jag får ut lite vettigare inlägg😅

Ha en fin dag💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Niobarnsmamman

  Visst skulle det vara roligt med bilder på hur det ser ut just nu men det viktigaste är att ni tänker på er själva och ser till att ni orkar. Sen när allting har lugnat sig ska det bli jätteintressant att få se alla före och efter bilder. Och så ser jag fram emot ännu mera bilder av er ljuvliga Isabelle och hennes syskon. Hoppas Isabelle fortsätter att vara nöjd så du får möjlighet att vila lite själv ibland.

 2. emma

  hur blir det med körkort/bil för din del om ni nu bor ute i skogen? eller du kanske redan har det? 🙂
  lycka till med allt. lyx dig med nyfödd – dom luktar så gott 😀 ha så kul! trevlig helg!

 3. Alex

  Personligen skulle jag älska ett läget just nu inlägg. Ingen skillnad hur stökigt och upp och ner allt är skulle bara vara så otorligt roligt att se. Är jätte nyfiken! Om inget annat skulle du kanske kunna fota trädgården?

 4. Johanna

  Haha min dotter blir 2 nu i november och jag vaknar fortfarande för att se så hon andas. Så det hänger kvar😂😍

Annons
stats