Ingen rubrik. | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Ingen rubrik.

Jag känner bara hur fantasin flödar med mina rubriker, haha 😀 Ibland står det bara helt still.

Måndag idag då och ny vecka har kickat igång, den här veckan kommer jag att ha fullt upp med diverse möten, jobb och ärenden och även några kalas ska hinnas med 🙂
I förra veckan fick jag hem ett gäng bärselar som jag och Isabelle ska testa och recensera, så jag går runt med bärselen om dagarna för att verkligen kunna ge en bra recension. Så himla kul! Resultatet kommer ni att få läsa om i en artikel på Vi Med Barn lite senare 🙂


Jag håller på med ett projekt på hemmaplan (like always), det är så att Celina har fått en ny säng så hon och jag ska byta rum, tjohoo! Jag ÄLSKAR att möblera om och byta rum, det är bland det bästa jag vet. Få fixa och dona och inreda och samtidigt göra en storstädning och rensa bland alla leksaker.
Än har jag inte bytt rummen, jag håller på och fixar och flytta lite småsaker, jag visar såklart sen! Följer ni på instagram? (@mybabydolls) På insta stories lägger jag upp lite klipp och bilder direkt ur vardagen 🙂

Nu har vi hämtat barn från skolan och föris, handlat lite och ätit mat. Andres och Danilo håller på och bakar tigerkaka och jag ska börja bada barn strax.

Har testat en massa nya frisyrer på barnen de senaste dagarna som jag ska visa lite pö om pö 🙂

En egen kompromissad fläta 😀 Ibland vet jag inte riktigt hur frisyrerna ska bli när jag börjar fläta ut fantasin, men det brukar bli bra till slut 🙂
5-fläta på Vanessa…
En “rosett-frisyr på Olivia 🙂


Olivia är så himla fin med sin lillasyster. Världens bästa Olivia. Hon älskar verkligen Isabelle och att sköta om henne. Hon tröstar, ger nappen, vill hjälpa med blöjbyte och bära runt jämt.

Nähe nu är det baddags, vi hörs ikväll 🙂

Kram kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej! Vill börja med att säga att jag älskar din blogg. Har följt den slaviskt sedan min första föddes 2012! Brukar aldrig kommentera men blev lite nyfiken när jag nyss såg på Instagram om rumsbyte och jag dessutom kom ihåg detta inlägg. Du skriver att du byter rum med Celina, delar du inte längre med Andres? Du behöver självklart inte svara om du inte vill.. tack för en toppenblogg!

  2. Veronica

    Tycker det är så himla fint att du lägger till några rader “älskade Olivia” på ett stycke eller “bästa vanessa” (t.ex.) i ett annat, så genuint att skicka ut lite kärlek då och då till vardera barn ❤❤

Annons
stats