My Baby Dolls

Ingen Desperate Housewives idag… Buhuu.

Jag har precis tagit ner Andres bärbara dator, och lite mys för att sitta på sängen och titta på Desperate Housewives- som INTE kommer idag! WHYYYYYYY!!! *buhuu* Så, nu var det ute ur världen.
Jag får väl sitta här, äta mina Twix och Orangina dricka och gå upp sedan.

Nicole ligger fortfarande i sin säng och d och då ropar på mig. tröttnar hon aldrig?
Idag när Andres kommit hem gick jag till Handen med flickorna och handlade julklappar. Dom var fullt upptagna med att springa runt till provhytterna och jaga andra barn så dem inte ens märkte vad jag plockade med mig. En massa kläder blev det iaf. När jag satte dem i vagnen så att jag kunde komma nånstans så glider dem bara ner och ska rymma iväg, men som tur är hjälper klubbor fortfarande som mutor för sånna saker. Då satt dom iaf stilla en liten stund… När vi kom hem hade Andresito gjort god mat åt oss, och pojkarna lekte i sina gå-stolar.

Nähep, om man inte ska ta och rensa ur barnens garderober igen, flytta över en del till Bessas byråer från Nicole.

Ha en trevlig tisdag kväll!
KRAM!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats