INFLUENCER | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

INFLUENCER

Tack så mycket för den fina responsen i mitt förra inlägg, Verkar som att det är flera som gått igenom liknande upplevelser. Kanske är det så att dom som mobbar faktiskt är de som mår sämst med sig själva?
Sen så tycker jag som någon skrev på kommentarerna, att det är superhärligt med självförtroende – men man får inte sluta vara ödmjuk.

Jag kom på en idé!
Det känns viktigt att upp viktiga ämnen- sprida kunskap och lite ljus och skriva om sådant som är tabu att prata om men som många ändå faktiskt går igenom och upplever. Kanske hjälper man någon annan i en jobbig situation? Kanske vi kan dela med oss av goda råd och tips?
Ni är ändå jättemånga som läser här, så jag tycker att vi kan stötta och peppa varandra. vad tycker ni?
Vill ni skriva anonymt så går det givetvis också bra. ♡
Så kommer ni på något bra/viktigt- skriv till mig!

Igår när vi hade lämnat 4 av barnen i skolan åkte jag, Olivia, Kevin, Celina & Isabelle till Farsta för att gå till min systers salong U-Zone och bli lite uppiffad. Jag ser trött och sliten ut, fast jag inte alls känt mig så sliten- men nästan så att jag får en chock själv i spegeln alltså, haha. Lite krämer och fransar gör underverk.

u-zone
Jag tänkte göra en paus i fransarna och låta mina egna växa ut- men när barnen än en gång började räkna hur många fransar jag har kvar och fråga om jag inte är jättesjuk, så kom jag på andra tankar. Inte ett bra tillfälle detta nu 😉 Sooo funny dom där barnen. (eller inte….)

Jag gjorde volymfransar och det blir så fint tycker jag. Kan man inte ha såhär jämt, utan att behöva fylla på?
Jag gjorde också 3D microblading ögonbryn. Jag har gjort det förut också och med 3D så ser det mer äkta ut- och du får den perfekta formen och färgen.

Barnen skötte sig fint- direkt när vi kom så kikade dom på väntrumsbordet. Va! Inga kakor? Inga karameller?
“Mosteriii? Du har inga kakor här idag? Fast vi kom hit?”
Så dom fick lite annat gott att mumsa på medans jag fick mina behandlingar.
Isabelle sov och lagom tills jag var klar vaknade hon och ville få lite massage 😀

baby massage
Och Celina är rutinerad på det här 😉salong u-zone
När vi var klara hade jag lovat att gå och fika eftersom dom skött sig så fint (ja jag mutar dom ibland….) 😉

Kikade lite i affärer och dom fick berätta vad dom önskar sig i julklapp. Hann handla lite smått till stora flickorna i julklapp, tänkte att det är bra att passa på när dom inte är med. Det är enklare att köpa julklappar till de mindre nr dom är med, då kan man liksom smyga lite mer med vad man ska köpa så de inte märker, men Olivia och uppåt där är det oftast helt kört 😀 Åtminstone i mer intressanta affärer 😉

IMG_7584En bild från när vi var just klara. 40% av färgen i brynen försvinner. Man får bedövningssalva på brynen, men på ena sidan tog det inte. Aotch.

Me & my sis and baby Belle.microblading
Tack också för min fina Influencer tröja Karo! Lagom mallig 😀

Influencer (1)
Min mamma trodde att det stod INFLUENSA på engelska och undrade vad det var för vits att det ska stå där på min tröja. Vad ska det vara bra för liksom? För att varna andra att jag går omkring med snuva? Hahha, mamma då.

Influencer (2)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Du är jättefin och ser inte alls trött ut! Beundrar dig och din gulliga barnaskara, ni verkar så mysiga allihop ☺️ Kram till er

 2. Karin

  I början när jag slutade använda smink (jag fick väldigt torra ögon) frågade alla om jag var sjuk, jag tyckte även själv att jag såg glåmig o sjuk ut. Nu har det gått några år och jag gillar faktiskt min naturliga look bäst, känner mig som en transvestit när jag sminkar mig :p så allt handlar ju om vana.. Det är ju såklart en estetisk fråga om vilket skönhetsideal man föredrar men då jag tenderar att tycka att en naturlig look är vackrast tror jag du skulle vara vackrast utan smink 🙂 kram

 3. Karin

  I början när jag slutade använda smink (jag fick väldigt torra ögon) frågade alla om jag var sjuk, jag tyckte även själv art jag såg glåmig o sjuk ut. Nu har det gått några år och jag gillar faktiskt min naturliga look bäst, känner mig som en transvestit när jag sminkar mig :p så allt handlar ju om vana.. Det är ju såklart en estetisk fråga om vilket skönhetsideal man föredrar men då jag tenderar att tycka att en naturlig look är vackrast tror jag du skulle vara vackrast utan smink 🙂 kram

 4. Alma

  Åh! Du och din syster är superlika! Hade jag bott närmare hade jag definitivt besökt hennes salong, den se mysig och proffesionell ut!<3

Annons
stats