My Baby Dolls

I take you to the candy shop

Lördag idag!
Idag åkte vi ut till huset för att mäta fasaden. Känns så overkligt att vi snart ska bo där!
Vi har handlat mat och efteråt åkte vi till godisaffären här i Haninge.
Jag är en riktig godisråtta, jag nöjer mig numera med 4-5 godisar för annars mår jag illa. Jag har bestämt mig jag får unna mig något gott en gång i veckan- så ikväll ska jag äta goooooodis! (Ni kommer väl ihåg att jag skulle hålla mig tills bebis är född- helt utan choklad och godis? jag klarade mig åtminstone 6 veckor, men nu alltså en gång i veckan 😉

KandyzIMG_3963IMG_3965IMG_3955IMG_3969

Nu blir det filmmys på soffan med hela ligan. Hoppas ni får en fin kväll! ♡

DSC00005 (2)DSC00014 (2)

Kramar!


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mikaela

    Alltså vilken tajming du hade med detta godisinlägg. Jag hade en godispaus i våras som jag var så stolt över. 4 veckor med minimalt sött och inget godis. Fysiskt mådde jag jättebra o vikten började gå neråt. (säkert pga alla varv jag gick runt godishyllorna ?) Nu känner jag att det är dags att minska rejält, har ätit alldeles för mycket sött o gott sista tiden o gjorde ett beslut nyss att det blir 4 veckor utan nu också. Sen la jag mig i sängen o öppnar din blogg……alltså ….det bara vattnas i munnen. Sonen låg här bredvid och han sa: Mamma, dit ska vi åka på semester nästa sommar?

  2. Cilla

    Vart ligger den godis affären?? Måste åka dit när jag är i Sverige i oktober. Finns inget så gott som svenskt små godis.

stats