I made a wish and you came true. Tvillingar. | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

I made a wish and you came true. Tvillingar.

Många som är nyfikna på tvillingarna Jonathan & Danilo.

Dom är alltså enäggstvillingar, födda i vecka 30 + 3 av plötslig vattenavgång. (Jag var öppen 4 cm vid senaste kontrollen och blev inlagd.)
Tur var väl det för tidigt nästa morgon gick ju vattnet och 1 ½ timme senare var dom båda födda.
Detta och graviditeten kan ni läsa mera om i kategorin “Graviditeten med tvillingarna”.

Det konstiga är att varken jag eller Andres har tvillingar i släkte. Vi är dem enda, och det känns såklart väldigt speciellt.
Tror ni på tankens krafter?
Jag läste en bok förut som heter “The Secret” som egentligen går ut på att tänka på något, önska sig något och tro på det hårt och så kommer det till dig. Enda sen jag var väldigt liten har jag drömt om att få jätte många barn. jag skulle ha minst 8 har jag alltid sagt. Jag skrev upp vad alla mina barn skulle heta och hur gamla dem var osv. 😀 Och jag önskade mig alltid tvillingar.
Alltid har tvillingar fascinerat mig. Jag tänkte att mina chanser inte var så höga just pga av att vi inte har tvillingar i släkten. Tvåäggs tvillingar skulle ju vara ärftlig, men enäggs händer av en slump och det är mycket ovanligt. Sen när det visade sig att vi skulle kämpa hårt och länge för att ens få 1 barn så kändes tanken om tvillingar låångt ifrån. Jag var glad om vi ens kunde få ett barn!

För er nya läsares info så kämpade vi i ca. 2 ½ år för att bli gravida med Nicole. Allt gick snett när jag fick ett missed abortion och skrapades.
Det var så det började och det tog alltså 2 ½ år innan jag fick det där efterlängtade + på stickan som stannade och blev till våran Nicole.

Anyways.
Jag fortsatte ändå önska mig tvillingar och skrev det på lappar när Andres stod och spelade på hästar. Och sen fick jag ju mina tvillingar.
Gissa chocken som kom vid beskedet! Helt galet.
Eftersom de föddes 10 veckor för tidigt så var Vanessa bara 9 månader när dem föddes, och Nicole 22 månader.
4 barn inom 2 år.

Två av mina hjärtan.
Så lika men ändå så olika. Och alltid varandras bästa kompis.

Bandet mellan dessa två är helt oslagbar. Så härligt att se. Alla syskonen är väldigt tighta, men dessa två…  obeskrivligt.
Som mindre busar 😀

Så där fick jag ett kvitto på att tankens kraft är stark.
Nu tänker jag ju på mina mångmiljonvinster och huset som jag ska ha… Smiley

Men skämt å sido- Jag är lycklig och tacksam. Huvudsaken är att man har varandra och får vara friska. Visst?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  En positiv syn hjälper än så klart genom livet, men jag förstår dem som år efter år kämpar på inbaenlöshet träsket (så även jag).. Får man låga odds av läkarna att lyckas, gör ivf på ivf och misslyckas aå förstår jag att hoppet överger än. 2,5 år är ju i dessa sammanhang inte så länge, trots att det med såklart är jobbigt. Många av oss får ofta höra “slappna av så lyckas ni, köp en hund så får du andra tankar, ställ er i adoptionskön så ska ni se att det tar sig och var postitiv, ni kommer ni bli gravida”.. Ja suck, det lägger ju bara mer skuld på det barnlösa paret och inget av det nämnda förbättrar ju varken äggkvaliten, spermierna, äggledarens förmåga att fånga upp ägg eller livmoderns förmåga att behålla ett barn, tyvärr!

  1. Me & My Baby Dolls
   Me & My Baby Dolls

   Håller helt med dig! Såna korkade kommentarer fick jag också varje dag när vi kämpade. Allt kändes så mörkt och hopplöst, kändes som en smäll i käften när folk sa “tänk inte på det då händer det.” My ass! Mitt inlägg var inte alls menat så, jag förstår att det kan ha missuppfattats.

   Ge inte upp hoppet. <3

 2. Tvillingmamma

  Tänk så olika det kan vara:D samma månad som jag äntligen blev gravid så satt jag och ett kompisgäng och pratade om barn och graviditeter, då sa jag till dem ” är det något jag inte vill så är det att få tvillingar” haha, 18 veckor Senare på RUL fanns det två små bebisar där inne i magen! Och idag så ångrar jag det jag sa då, så fantastiskt (men också väldigt jobbigt) det är med tvillingar, deras glädje till varandra är oslagbar och ingen kan nog förstå deras kärlek till varandra

 3. Malin - tvillingmorsan

  Och jag är så glad att du fick tvillingar så jag hittade din blogg när jag själv blev gravid med tvillingar & googlade efter frågor & svar <3

  DET ÄR VERKLIGEN DUBBELT MED KÄRLEK & DUBBELT MED TRUBBEL. <3

 4. Sara

  Men nja, tyvärr uppfylls ju inte ens önskningar bara för att man tänker på dem extra mycket, i så fall så skulle det ju inte finnas några ofrivilliga par- det finns nog inte som tänker och önskar sig något så hårt som vi som tillhör den gruppen :(…

 5. Linda

  Har provat det samma efter att du skrivit om detta förrut. är i vecka 12 nu får nog snällt vänta till ul i vecka 18 för att se om det funkade med tankekraft 🙂

 6. Therese

  Kan inte du ha frågestund i bloggen? SNÄLLA!! Har så många frågor, då jag precis hittat till din blogg, och jag bara ÄLSKAR den!!! <3 <3 <3 Tror det även finns fler än jag som önskar detta 😀 Massa kramar Therese

 7. Louise

  Jag har testat det där med the secret men tydligen så önskar jag inte speciellt hårt. Hade jag gjort det hade jag kanske fått behålla min bebis. Men jag får väl önska sen att jag får ett till innan jag är klar med utbildningen.
  Och så önskar jag att jag ska bli en bra vikarie.
  Ja det viktigaste är ju att man är frisk och har varandra.

  Ha en fortsatt bra(varm dag).
  Kram från Malmö

 8. Helén

  Åh så fina dom är. Syns att dom är bröder till Kevin. Han är verkligen lik dem.
  Alla dina barn är fina. Syns verkligen att dom är syskon allihop

Annons
stats