My Baby Dolls

Hur vi löser det med vagnen

Många har undrat hur vi kommer att lösa vagnproblemet med 3 st små barn.
Nu känns det inte som något problem alls om man tänker efter hur det var när tvillingarna föddes. Då var dom nyfödda och Vanessa som bara var 9 månader och inte kunde gå- det var ett problem.
Det löste vi med en City Select och en extra sidosits till, som heter Buggy Pod. Any hows, det är en annan historia, nu är det andra puckar.

Våra barn har varit jätte duktiga på att gå själva från tidigt ålder, se bara på Olivia som knappt behövt ha nån vagn när vi vart ute sen flera flera månader tillbaka. Hon går så fint hack i häl på sina syskon.

Hon kommer att vara ca. 2 år och 5 månader när lillasyster föds.
Kevin kommer att vara 1 år och 2 veckor.

Vi har en Bugaboo Donkey DUO där bebisen och Kevin ska sitta.
Eftersom jag oftast är själv med barnen så tänkte jag att det vore ändå bra för Olivia att ha lite avlastning ibland om vi ska gå långt.
Hon är ju inte så stor.
Jag letade lite och hittade den perfekta lösningen! Smiley


Så när paketet från Jollyroom kom hem blev jag helt ivrig.


Alla som känner mig vet att jag älskar barnprylar och barnkläder. Det är bland det bästa jag vet. Smiley Jag blir så glad när barnen får något nytt och jag blev överlycklig att jag hittade denna ståbräda med sits till lill Snuttisen, så hon inte känner sig bortglömd och att någon tagit hennes plats. Min lilla snuttis <3


Det är den enda ståbrädan i världen som garanterat passar till alla barnvagnar, samt är det den enda ståbrädan som är testad att klara en maxvikt på 30 kg.

Jag ska ta fram våran Donkey i veckan och göra den lite vårfin tänkte jag.
Ta bort åkpåsarna och ta fram sittdynorna, sätta fast min mugghållare osv. osv. Jag beställde ett grenband till ena sitsen då vi har bara till den ena. Ni ska få se sen hur Bumpridern ser ut med vagnen och en recension om det när vi testkört 😉

Jag tror och hoppas att det blir bra, dock, -den är trots allt mångfaldig testvinnare och senast prisbelönt vid Mother & Baby awards i UK + så är den den enda ståbrädan som är testad mot dubbel EN standard vad gäller antal testcykler.

Är det någon här som läser som har en Bumprider med sits?
Vad tycker ni om den?
Jag har aldrig haft en ståbräda med sits förut så det här ska bli väldigt spännande.
Man kan ta bort sitsen också så den enbart går att använda som ståbräda.

Ni som vill läsa mer om den här hittar den HÄR (<—- länk)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Det där låter ju som en jättebra grej! Måste ju bli lite träning av att dra tre barn samtidigt också, utifall Olivia vill åka samtidigt som Kevin och lilla 7:an 🙂

 2. Johanna

  Ni verkar bada i pengar ! Skönt för er ! Att kunna köpa så mycket som du gör hela tiden! Grattis Med vänlig hälsning, Johanna

 3. Jennifer

  Vilken smart grej! Men jag funderar, hur löser set sig med sovning på dagen för Olivia om ni är ute på utflykt exempelvis? Typ till sommarn. Fast hon kanske slutat sova då.

 4. Helena H

  Hoppas det kommer funka med stå/sittbrädan för er. Har en granne som haft en likadan men det funkade inte alls för henne. Hon slog i fötterna i den hela tiden och barnet kom så långt bak mot henne så hon fick gå på sidan av vagnen och det blev bara jobbigt. Dock hade hon inte lika vagn som er så det kanske blir bättre på den.
  Ha det bäst.
  Kram från Järvsö (Söderhamn)

stats